به گزارش خبرنگار مهر، سجاد یزدانی مدیر آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این رابطه به خبرنگاران گفت: منا اکبری، مریم میرزایی کرمانشاهی و مژده بصیری از دانشگاه رازی، حسین ضیایی و علیرضا تقی پور نیز از دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان قطب هشتم دانشگاهی در آزمون غیر متمرکز (مرحله اول) شانزدهیمن المپیاد مهندسی شیمی برگزیده شدند.
وی افزود: تاکنون پانزده دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور از سال 1375 بوسیله سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شده است و با توجه به هدف گسترش هر چه بیشتر المپیاد و برگزاری آن در رشته های مختلف و در سطوحی گسترده تر، المپیاد ابتدا با شش رشته و در حال حاضر در 16 رشته برگزار می شود.
یزدانی تصریح کرد: دانشجویان سال سوم به بالای رشته های المپیادی می توانند در المپیاد دانشجویی که به دو روش متمرکز و غیر متمرکز برگزار می شود شرکت کنند.
وی اادامه داد: در روش متمرکز دانشجویان سال سوم به بالای مقطع کارشناسی با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد (به منزله آزمون مرحله اول المپیاد) و در صورت کسب حد نصاب نمره علمی (بدون اکتساب معدل) به مرحله دوم یا مرحله نهایی راه می یابند و در روش غیر متمرکز دانشجویان سال سوم به بالای مقطع کارشناسی با شرکت در آزمون المپیاد(غیرمتمرکز) می توانند در المپیاد شرکت کنند، لذا در این روش در همه رشته های المپیاد، دانشگاههای کشور به هشت قطب دانشگاهی تقسیم می شوند و تیم های معرفی شده هر دانشگاه ابتدا درمرحله نیمه نهایی و درقطب های هشت گانه به طور همزمان با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مدیر آموزش دانشگاه صنعتی کرمانشاه تصریح کرد: سپس برگزیدگان هر قطب از مرحله نیمه نهایی المپیاد، در کنار برگزیدگان مرحله اول المپیاد دانشجویی که از طریق المپیاد متمرکز معرفی می شوند در آزمون نهایی شرکت می کنند.
نظر شما