پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ تیر ۱۳۹۰، ۹:۲۴

حاج رسولیها:

سد شمیل و نیان از پروژه های مهم تامین آب هرمزگان است

سد شمیل و نیان از پروژه های مهم تامین آب هرمزگان است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: سد شمیل و نیان از پروژه های مهم تامین آب هرمزگان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حاج رسولیها شنبه شب در نشست مطبوعاتی بیان داشت: پروژه های پایین دست سد شمیل و نیان از جمله کانال آب کشاورزی و تامین آب اضطراری آب شرب آماده است و می توان گفت این سد از پروژه های کامل در حوزه تامین آب می باشد.

حاج رسولیها با تاکید بر تسریع در پروژه هایی که بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند افزود: سدهایی که در این مراحل قرار دارند از اولویت ویژه ای برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه های منابع آب باید حرکت جهادی صورت گیرد، افزود: در طول برنامه چهارم توسعه به طور متوسط پنج سد در هر سال به بهره برداری برسد.

به گفته وی ، امسال با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری تصمیم گرفته شد 13 سد در سال به بهره برداری برسد که سد شمیل و نیان نیز در برنامه افتتاح سال 90 قرار دارد.

وی اظهار داشت: احداث چنین سازه ای با حجم بسیار بالای آب در استان با توجه به موقعیت استراتژیک استان می تواند در رشد صنعت مثمر ثمر باشد و اگر چه در استان بحث احداث آبشیرینکن مطرح است اما استفاده از آب تجدید پذیر شیرین می تواند امنیت آبی را افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اینکه نباید به یک منبع آبی اکتفا کنیم، افزود: استفاده از یک منبع موازی در کنار یک منبع می تواند در مواقع خشکسالی و اضطراری تامین کننده آب باشد.

وی همچنین به بازسازی خطوط انتقال آب میناب به بندرعباس اشاره کرد و افزود: این طرح به عنوان یکی از پروژه های مهم و تاثیر گذار در سال جاری آغاز می شود.

کد خبر 1344298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha