به گزارش خبرنگار مهر، مشاور عالی مقام معظم رهبری در سفر به زاهدان در یادواره شهدای روحانی سیستان و بلوچستان و شهدای هفت تیر ضمن گرامیداشت مناسبتهای مختلف در این ایام اظهار داشت: برپایی یادواره شهدای روحانی و مولوی تشیع و تسنن و شهید آیت الله سید محمد حسین طباطبایی که از شهدای هفتم تیر است، توأمان بیانگر روحیه وحدت، همدلی و هماهنگی مردم هوشمند و خداجوی این منطقه است.
غلامحسین حداد عادل گفت: ملت ایران، مصیبت های مختلفی را پشت سر گذاشته و با کمال قدرت و افتخار امروز در عرصه علمی، فناوری، پزشکی، نظامی و انتظامی به سرعت در حال تحول و پیشرفت است و الگویی برای مردم هوشمند و آزاده دنیا قرار گرفته است.
وی افزود: غربی ها بر این باورند که کلید سعادت بشر را در دست دارند و دین را مردود می دانند اما با یک بررسی در تاریخ رخدادها و جنگ های دنیا متوجه می شویم که همواره آغازگر همه اینها غربیها بودند و در نتیجه پرونده سیاه و دروغینشان در سراسر دنیا آشکار می شود.
وی بیان داشت: با سنجش و ارزیابی جنایات رخداده در فلسطین که محلی برای سنجش ادعای باطل آمریکا و صهیونیست جنایتکار است می توان به اعماق واقعیت جنایات آنها پی برد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: تمدنی که براساس سکولاریسم بنا شده می خواهد با محبوس کردن دین بر دنیا غلبه کند.
وی ضمن توصیف مواهب مبعث رسول اکرم (ص) این واقعه مهم را تولد اسلام دانست و افزود: مبعث، بشریت را به تفکر در اصل دین رهنمود میکند.
وی اظهار داشت: دین از طرف پروردگار برای حاکمیت و کنترل الهی، فطری و معنوی بر عالم درون آمده و جای آن را با هیچ چیز نمی توان در دنیا پر کرد.
حداد عادی گفت: دین حاکم قلب ها و کنترل کننده درون است و انبیاء الهی رسالت داشتند در عالم درون و برون بشریت توازن و تعادل برقرار کنند تا دنیا برای آنها قابل زندگی کردن باشد.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان و دبیر این یادواره نیز در این همایش بیان داشت: هدف از برگزاری این همایش معرفی روحانیون ایثارگر، تکریم شهدای روحانی و تبیین ایثارگری شهدای روحانی در طول هشت سال دفاع مقدس است.
حجت الاسلام سید جواد علوی افزود: در طول هشت سال دفاع مقدس جامعه روحانیت با تقدیم چهار هزار و 500 شهید به ایران اسلامی بیشتر از سایر اقشار مردمی، شهید داده و در جبهه حق علیه باطل درخشیده است.
وی گفت: رمز موفقیت رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس حضور پررنگ روحانیون بوده است که افزون بر اینکه موجبات دلگرمی رزمندگان را در نبرد با دشمن فراهم می کردند دوشادوش آنان اسلحه به دست می گرفتند و در مقابل دشمن بعثی به مبارزه می پرداختند.
وی اظهار داشت: روحانیون شهید بومی سیستان و بلوچستان 30 نفر هستند که از این تعداد، 19 روحانی در جبهه های هشت سال دفاع مقدس و 11 روحانی دیگر توسط عوامل تروریستی گروهک ریگی به شهادت رسیدند و دو نفر از شهدای روحانی استان نیز از علمای اهل سنت بودند که در حوادث تروریستی شهید شدند.
کارشناس ارشد مذاهب اسلامی در حوزه علمیه قم و فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی نیز در این همایش راجع به برخی خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار گفت: این شهید بزرگوار پس از اتمام تحصیلات خود، به زابل مراجعت کرد و صدای انقلاب را به گوش مردم سیستان رساند و به نوعی سفیر انقلاب و امام خمینی (ره) در زابل به شمار می رفت و باعث شد ساواک در نقطه دورافتاده ای مانند سیستان شعبه ای دایر کند تا مانع از مبازرات ایشان شود.
سید علی حسینی طباطبایی افزود: شهید طباطبایی سنگر و امدادگر انقلابیونی به شمار می رفت که قصد عبور از مرز را داشتند یا اسلحه و مهمات برای مبارزه با رژیم ستمشاهی جابجا می کردند و خانه اش مهمانسرای تبعیدیان انقلابی بود.
وی بیان داشت: شهید طباطبایی با وجود محبوس شدن در زندان و فشارهای ساواک، دست از تبلیغ و موعظه برنداشت و تا زمان پیروزی انقلاب دوشادوش سایر انقلابیون برای براندازی حکومت پهلوی تلاش کرد.
شهید آیت الله سید محمد تقی حسینی طباطبایی از افراد مبارز و انقلابی سیستان بود که در هفتم تیرماه سال 1360 به همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی بدست منافقان کور دل جام شهادت را نوشید.
در این همایش که در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، دکتر حداد عادل، حجت الاسلام محمد ابراهیم نکونام، علی محمد آزاد استاندار، روحانیون، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، اساتید، دانشجویان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
نظر شما