به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد فیروزی صبح چهارشنبه در نشست خبری با بیان اینکه در سال گذشته 18 میلیارد و 300 میلیون ریال هزینه دارو در استان هزینه شده است، اظهار داشت: 26 درصد هزینه های دارو در بخش درمان مستقیم بوده است.
وی با بیان اینکه 74 درصد هزینه های درمان در بخش غیر مستقیم بوده است، افزود: هزینه دارو در بخش درمان غیر مستقیم به معنای مراکز ملکی سازمان که هزینه دارو در آن ثبت شده است.
فیروزی تنوع اقلام دارویی طی یک سال گذشته را یکی از مشکلات استان دانست و عنوان کرد: با تغییر فارماکوپی سازمان تامین اجتماعی در واحدهای ملکی امکان تجویز داروی بیشتر برای بیماران بوجود آمده و دارو متناسب با نیاز پزشکان تامین خواهد شد.
به گفته وی این امر مستلزم زمان بوده و به طور مداوم واحدهای داروخانه ای استان، دپوی دارویی خود را عوض می کنند.
رواج دارو درمانی به جای پیشگیری در استان
فیروزی در خصوص اعتراض به نحوه تجویز داروی پزشکان، تصریح کرد: تجویز دارو از مسائل فنی، علمی و کارشناسی بوده که توسط کمیته های بررسی نسخ کنترل می شود.
وی از راه اندازی کمیته های بررسی نسخ در این استان خبر داد و گفت: در این کمیته ها نحوه تجویز دارو به پزشکان آموزش داده شده و داروهای تجویز شده از سوی پزشکان کنترل و بررسی می شود.
فیروزی با بیان اینکه ترویج فرهنگ درمان در استان باید نهادینه شود، تاکید کرد: در حال حاضر فرهنگ درمان به سمت درمان دارویی سوق داده شده و پیشگیری و توصیه های درمانی کمرنگ شده که در این راستا باید برنامه ریزی و اطلاع رسانی شود.
وی همچنین در خصوص بیمارستان 96 تختخوابی بیرجند، تصریح کرد: این بیمارستان هم اکنون دارای 115 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: این بیمارستان طی 24 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
نظر شما