سید پیروز موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: متاسفانه به دلیل محدودیتها و فشارهایی که دشمنان بعد از انقلاب اسلامی بر علیه کشور پیاده سازی کردند و هشت سال جنگ تحمیلی را بر علیه کشورمان تحمیل کرد باعث شد تا کشورمان در برداشت از این میدان مشترک گازی حدود 10 سال از کشور قطر عقب بیفتد.
وی با بیان اینکه ایران اکنون روزانه 250 میلیون متر مکعب گاز از میدان پارس جنوبی برداشت می کند، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از توان داخلی تا پایان برنامه پنجم، روزانه 800 میلیون مترمکعب گاز از این میدان برداشت می شود که برداشت مساوی برای این دو کشورهمسایه است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: با بهره برداری از 14 فاز در دست اجرای پارس جنوبی تا پایان برنامه پنجم توسعه این سهم برابر می شود.
موسوی با بیان از ابتدای امسال تاکنون سه میلیارد دلار برای اجرای فازهای میدان گازی پارس جنوبی سرمایه گذاری شده است، گفت: این میزان سرمایه گذاری برای اجرای 14 فاز در دست اجرای میدان مشترک پارس جنوبی هزینه شده است.
وی افزود: تا پایان امسال 16 میلیارد دلار برای اجرای فازهای این میدان سرمایه گذاری می شود که بیش از هشت میلیارد دلار از این سرمایه از طریق انتشار اوراق مشارکت تامین می شود.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: بقیه منابع مالی مورد نیاز طرح های گازی میدان پارس جنوبی از طریق منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران و منابع بانکهای داخلی تامین می شود.
نظر شما