عزیز حبیبی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل اظهار داشت: علاوه بر تجهیز مراکز آموزشی بخشی از این اعتبارات در راستای تعمیرات اساسی و بازسازی ساختمانهای این سازمان هزینه شده است.
وی اضافه کرد: این فعالیتها به منظور ارتقا اثر بخشی آموزشها در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل طی سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همچنین از پذیرش دانشجو توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای در دو شهر استان با مشارکت دانشگاه جامع علمی - کاربردی از مهرماه سال جاری خبر داد و افزود: از مهرماه دانشجویانی که ضمن اخذ مدرک دانشگاهی، مهارت نیز می آموزند وارد مراکز آموزش فنی و حرفه ای می شوند.
وی با بیان برنامه های آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل در راستای نظام مهارت و فناوری یادآور شد: تلاش می کنیم جوانانی تربیت کنیم که در کنار اخذ مدرک دانشگاهی مهارت نیز بیاموزند تا به آسانی وارد بازار کار شوند.
حبیبی ابراز داشت: این سازمان و دانشگاه جامع علمی و کاربردی به عنوان بازوان توانمند نظام مهارت و فناوری در استان دست به دست هم داده اند تا جوابگوی نیازهای مهارتی جوانان منطقه باشند.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ مهارت آموزی جایگزین مدرک گرائی شود، تصریح کرد: تحقق این مهم از مؤثرترین مؤلفه های توسعه و پیشرفت کشور است، چراکه خروجی آموزشهای رسمی از توانمندیهای مهارتی کمتری برخوردارند.
این مسئول با مقایسه نوع آموزشها در کشورهای مختلف و با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته 70 درصد آموزشها مهارت محور بوده و تنها 30 درصد آموزشها نظری است، عنوان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سطوح پایه و پیشرفته این مهارتها را ارائه کرده و با مسلح کردن کارجویان و شاغلان و فارغ التحصیلان دانشگاهی آنها را آماده جذب بازار کار می کند.
وی متذکر شد: در حال حاضر بسیاری از قدرتها اقتصادی جهان از منابع طبیعی مناسبی بهره مند نبوده و تنها روی منابع انسانی به عنوان محور و مؤلفه اصلی توسعه و پیشرفت سرمایه گذاری کرده اند و این سرمایه انسانی با داشتن توانمندیها و مهارتهای لازم آمادگی بالایی برای تصدی مسئولیتهای اجتماعی در شغلهای مختلف دارد.
نظر شما