پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۳۶

اعزام 8 هزار مبلغ دینی در ماه رمضان به سراسر کشور

اعزام 8 هزار مبلغ دینی در ماه رمضان به سراسر کشور

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی از اعزام حدود 8 هزار مبلغ به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت الاسلام سید غلام عباس موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه اعزام مبلغ دفتر تبلیغات در ماه رمضان اظهار داشت: دفتر تبلیغات از سال 58 با هدف آموزش و اعزام مبلغین تاسیس شد و تا امروز توانسته این رسالت را انجام دهد.

وی یادآور شد: امسال نیز حدود 8 هزار نفر از سوی این دفتر در ماه مبارک رمضان به سراسر کشور اعزام می شوند تا با حضور در بین مردم نسبت به انجام تکالیف تبلیغی خود و تبیین دین اقدام کنند.

تقسیم مبلغین اعزامی در چهار گروه

موسوی مبلغین اعزامی را به چهار گروه تقسیم بندی کرد و بیان داشت: گروه اول مبلغین عمومی هستند که طیف وسیعی دارند و به روستاها و شهرهای سراسر کشور اعزم می‌شوند.

وی گروه دوم را مبلغین نخبه یا نخبگان تبلیغی برشمرد و افزود: این افراد هم محوریت دارند و هم در دانش تبلیغ دارای مهارت بالاتری هستند که به فضاهای عمومی و محوری اعزام می شوند و مجالس محوری شهرها را اداره می‌کنند.

تشکیل 2 هزار پرونده خواهران مبلغه در دفتر تبلیغات

مدیر کل امور اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی خواهران مبلغه را به عنوان گروه سوم نام برد و ابراز داشت:‌ دفتر تبلیغات 2 هزار پرونده تبلیغی برای خواهران مبلغه دارد که این افراد جذب، آموزش داده و اعزام می‌شوند و در محافل و مجالس بانوان فعالیت کرده و سئوالات و مسائل آنان را پاسخ می‌گویند.

وی به گروه بشیران جوان اشاره کرد و گفت: این گروه، مبلغینی هستند که از نظر پایه تحصیلی در سطح پائین تری می باشند و به صورت غیر رسمی و سنتی تبلیغ می کنند، ملبس نیستند و در بین اقوام،‌ فامیل و دوستان خود تبلیغ چهره به چهره می کنند.

موسوی اضافه کرد: بشیران جوان در تبلغیات خود آموزش امر به معروف و نهی از منکر و قرآن برای جوانان و بیان قصه‌های قرآنی برای نوجوانان را دارند و در کنار روحانی و مبلغ اعزامی مستقر، و مسجد را گرم و فعال می کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص وظایف و برنامه های مبلغین اعزامی در ماه رمضان گفت: اجرا و برپایی نمازهای جماعت، سخنرانی، وعظ و خطابه، برگزاری کلاس آموزش روخوانی، روان خوانی و تجوید قرآن کریم، تفسیر قرآن ویژه جوانان،‌ کلاس معارف اسلامی شامل اعتقادات، نهج البلاغه، تاریخ و اخلاق اسلامی برای اقشار مردم از جمله این برنامه‌ها است.

مدیر کل امور اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی دادن مشاوره دینی، تحصیلی و خانوادگی در حد توان را از جمله دیگر وظایف مبلیغن برشمرد و افزود: تبلیغ چهره به چهره، توسعه و گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، برگزار مسابقات فرهنگی، جلسات پرسش و پاسخ، دعوت مردم حول محور ولایت فقیه و ... از جمله دیگر وظایف مبلغین می باشد.

وی همچنین در خصوص محتوای تبلیغی مبلغان اظهار داشت: امسال سعی شده ره توشه مبلیغن با تنوع و کیفیت بهتری تدوین، تالیف و در اختیار آنان قرار گیرد.

موسوی گلبرگ احکام، پیام های قرآنی، بیداری اسلامی، مناسبت ها و روئیت هلال ماه رمضان و گفتمان عقاید و اندیشه ها را از جمله عناوین این ره توشه‌ها عنوان کرد و افزود: همچنین به منظور توجیه مبلغین، گردهمایی بزرگ مبلغین نیز تشکیل شد.

کد خبر 1371671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha