به گزارش خبرنگار مهر، 26 روز از ماه مبارک رمضان گذشت، ماهی که در ابتدای آغاز آن، وعدههای زیادی برای تامین مایحتاج مورد نیاز مردم داده شد که بخشی از آنها عملیاتی و بخشی دیگر، همچنان در بلاتکلیفی به سر میبرند. ماهی که قرار بود در آن، بخشی از مایحتاج مورد نیاز مردم به صورت یارانهای و در قالب سبدهای کالای کارمندی و کارگری و نیز ارایه کالا در قالب کالابرگ تامین شود، وعدهای که هنوز هم اتفاق نیفتاده و حتی اگر قرار باشد امروز، دولت منابع مالی لازم برای آن را تامین کند، این سبد به ماه رمضان امسال مردم نمیرسد، چه رسد به اینکه قرار باشد نقش تعادلی هم در تنظیم بازار داشته باشد.
این در شرایطی است که حتی تامین منابع مالی لازم برای ارایه این سبدهای کالایی به مردم در قالب مصوبهای مورد موافقت دولت قرار گرفته است، اما از آنجا که همه چیز باید در اختصاص بودجهها دچار مشکل شود، این سبد تا امروز که 26 روز از ماه مبارک رمضان میگذرد، هنوز هم روانه منازل کارمندان، کارگران و بازنشستگان نشده است.
در واقع، اواخر تیرماه بود که وزارت بازرگانی از ارایه درخواست 300 میلیارد تومان اعتبار برای توزیع کالاهای کالابرگی در سال 90 خبرداد و اعلام کرد که این درخواست مورد موافقت واقع شده و در شرف تخصیص است اما در شرف تخصیص بودن همانا و نرسیدن این سبد کالایی به دست مردم در ماه رمضان 90 همانا.
همچنین قرار بر این بود که از محل کالاهای ذخیرهسازیشده بتوان مشابه سال قبل، یک نوبت روغن نباتی کالابرگی و یک نوبت شکر را در قالب کالابرگ توزیع کرد که هنوز هم خبری از این کالاها نیست.
این اعتبار در شرایطی هنوز هم تخصیص نیافته است که بر اساس گفته مسئولان، اختصاص این رقم به سبدهای کالایی با دستور ویژه معاون اول رئیسجمهور بوده و مورد توافق وزارت بازرگانی، سازمان هدفمندی یارانهها و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاستجمهوری واقع شده است.
به هرحال، مهم این نیست که چرا این اعتبارات تخصیص نیافته، بلکه مهم آن است که این سبدهای کالایی هنوز پایشان بر خانههای کارمندان و کارگران باز نشده و هنوز که 26 روز از ماه رمضان میگذرد، این وعده محقق نشد.
نظر شما