به گزارش خبرنگار مهر،روزنامه "مردم نو" به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی رضا سواری اولین روزنامه استان زنجان است که در زمینه فرهنگی سیاسی اقتصادی و اجتماعی به صورت مستقل فعالیت می کند.
روزنامه "مردم نو" از سال 1382 به طور روزانه در سطح استان زنجان توزیع می شود و با توجه به پخش اخبار بومی و محلی از مخاطبین بسیاری در سطح استان بر خوردار است.
این روزنامه به عنوان یک روزنامه محلی تلاش کرده تا جدیدترین روش های تبلیغات را در عملکرد خود مورد توجه قرار دهد و با استفاده از آخرین دستاوردهای الکترونیکی و نیازشناسی، مخاطبان را جذب کند.
این روزنامه طی دو سال اخیر با تلاش مدیران آن توانسته در عرصه آموزش روزنامه نگاری و تربیت نیروهای جدید گامی ارزشمند برداشته و مرکز مطالعات و آموزش رسانه ای را راه اندازی کند.
به رغم بی توجهی های گسترده ای که طی چند سال گذشته در حق برخی مطبوعات و خبرنگاران زنجانی روا شده، باید ارائه مجوز به انتشار روزنامه های محلی حدیث زنگان و ندای ابهر را به فال نیک بگیریم.
حدیث زنگان به مدیر مسئولی مصطفی ارفعی از فعالان مطبوعاتی باسابقه و ندای ابهر به مدیر مسئولی شبعان ربی که از هفته نامه به روزنامه تغییر یافته، نشریاتی هستند که توانسته اند به عرصه انتشار روزنامه های استان زنجان وارد شوند.
در این میان باید از هفته نامه پیام زنجان به عنوان باسابقه ترین هفته نامه استان زنجان یاد کرد که علی رغم چالش ها و مشکلات موجود از سال 1367 تاکنون به مدیرمسئولی حجت الاسلام مصطفی ناصری و سردبیری مهدی اسکندری به صورت مرتب منتشر می شود.
صدای زنجان، موج بیداری، ابرچای، بیان خدابنده، سیمای زنجان، پگاه مهین، امید روشندلان، البرز خرم، قلم زنجان، صیانت، بایرام، نگین سبز هفته نامه های فعال استان زنجان هستند که در حال حاضر منتشر می شوند.
در استان زنجان از هفته نامه بایرام می توان به عنوان تنها نشریه حرفه ای یاد کرد که به زبان ترکی منتشر می شود و مخاطبین زیادی از این نشریه استقبال می کنند.
نشریات زنجان مشکل اسکان دارند
نشریات استان زنجان تا به امروز توانسته اند در جشنوارهای مختلف درخشش داشته باشند و از این جهت نشریات استان زنجان را باید نشریاتی حرفه ای و در قیاس با برخی استانها پویا و فعال عنوان کرد.
در حال حاضر بخش عمده مطبوعات استان زنجان دچار مشکلات مهمی در بخش های اسکان و تجهیزات هستند به گونه ای که برخی از آنها در مکانهای اجاره ای و فاقد کمترین امکانات بسر می برند چیزی که علی سهندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به آن پرداخته و بر رفع این مشکل تلاش داشته است.
بی شک اصحاب فرهنگ و هنر استان زنجان و بخصوص روزنامه نگاران استان حضور سهندی را مغتنم دانسته و امید آن دارند وی سامانی بر وضعیت ایجاد شده و به میراث مانده بدهد که باید گفت سهندی کار سخت و طاقت فرسایی را پیش رو دارد.
عدم توجه مطلوب به وضعیت رفاهی و معیشتی جامعه مطبوعاتی استان زنجان و تبعیض در ارائه خدمات و امکانات به مطبوعات استان زنجان موجب شده بسیاری از مطبوعات و نشریات استان زنجان با مشکلات فراوان همانند عدم ارائه سهمیه برابر در بحث کاغذ، تبعیض در ارائه آگهی و برخی موارد دیگر مواجه باشند.
ارائه تعریف جدید توسط برخی مدیران استانی از نشریات همانند نشریات خودی و غیرخودی از دیگر مشکلاتی است که مطبوعات استان زنجان با آن مواجه هستند همچنین استقبال کم مردم استان زنجان از نشریات استانی موجب شده است نشریات استانی با مشکل در بحث برگشتی مطبوعات مواجه باشند.
..........................
گزارش: رحیم مقدمی
نظر شما