۱۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۵۴

علی بیگی:

دوران تقابل بین کارفرما، کارگر و دولت به پایان رسیده است

دوران تقابل بین کارفرما، کارگر و دولت به پایان رسیده است

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار سراسر کشور گفت: دوران تقابل بین کارفرما، کارگر و دولت به پایان رسیده و باید همه مدیران به تکامل و رشد یکدیگر فکر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اولیا علی بیگی ظهر چهارشنبه در نخستین همایش رؤسای کانون‌های هماهنگی شوراهای اسلامی سراسر کشور در همدان بر ایجاد فصل مشارکتی و تعامل بین کارفرما، کارگروه دولت تاکید کرد.

اولیا علی بیگی صداقت، دلسوزی و اهتمام به رفع مشکلات را از شروط اصلی شراکت در تمامی عرصه‌ها بیان کرد.

علی بیگی افزود: دولت، کارفرما و کارگر به عنوان شرکای اجتماعی باید نسبت به هم دلسوزانه و با تعامل بیشتر کار کنند.

وی نگاه ویژه به جامعه کارگری و کارفرما را ضروری دانست و اظهار داشت: تا کارگری نباشد تولیدی محقق نخواهد شد و تا کارآفرینی نباشد کارگری معنا پیدا نمی‌کند.

رئیس هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار سراسر کشور با اشاره به توطئه‌های بدخواهان نظام در بد جلوه دادن شرایط کشور، عنوان کرد: باید همانطور که در مدت هشت سال دفاع مقدس دلسوزانه نظام و کشور را حفظ کردیم با همکاری و تعامل یکدیگر اهداف نظام جمهوری اسلامی را محقق سازیم.

اختلاف بین مجموعه ها به اجتماع آسیب می زند

مدیر کار و امور اجتماعی استان همدان نیز اختلاف و عدم هماهنگی مابین مجموعه‌ها را باعث آسیب رساندن به اجتماع بیان کرد و گفت: وجود هماهنگی در همه عرصه‌ها برای جامعه مثمر ثمر خواهد بود.

مسعود اقلامی اظهار داشت: اگر کار با عدم هماهنگی و همراهی شوراهای اسلامی کار، مدیران و کارگرها و کارفرمایان صورت نگیرد، مشکلات عدیده‌ای ایجاد می‌شود که برای کارگر و کارفرما سودی نخواهد داشت.

وی عنوان کرد: با تلاش برای توسعه واحدها و ایجاد ظرفیت‌های جدید، افراد بیشتری جذب بازار کار خواهند شد.

مدیرکل کار و امور اجتماعی استان همدان بی‌اطلاعی از قانون را از جمله عوامل بروز اختلاف در واحدها بیان کرد و افزود: بی‌توجهی کارفرما در رعایت قانون نیز خود موجب ایجاد اختلاف بین کارفرما و کارگر می‌شود.

باید قانون را تا موقع اصلاح رعایت کرد

اقلامی با تاکید بر اینکه هیچ کارفرمایی حق ندارد به بهانه ناقص بودن بندی از قانون از رعایت آن خودداری کند، گفت: باید قانون را تا موقع اصلاح رعایت کرد.

وی جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد واحدهای تولیدی را از اولویت های مهم و ضروری در استان همدان دانست و اظهار داشت: باید به دنبال ایجاد، توسعه و تجهیز واحدهای تولیدی بود چراکه تعطیل کردن و تعدیل نیرو کمکی به رفع مشکل بیکاری نخواهد کرد.

اقلامی با اشاره به آمار اعلام شده از جانب شورای عالی اشتغال گفت: استان همدان از نظر تحقق اشتغال در پنج ماهه نخست سال رتبه دوم و از نظر ثبت آمار اشتغال رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

کد خبر 1402109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha