به گزارش خبرنگار مهر، محمد مبین ظهر دوشنبه در سومین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قروه اظهار داشت: باید با بررسی موانع، مشکلات و تصمیم گیری مناسب در جهت ریشه کنی پدیده قاچاق که مانع اصلی رشد اقتصادی کشور گام برداریم.
وی با اشاره به تاثیر منفی اجناس قاچاق بر اقتصاد کشور گفت: این اجناس بی کیفیت مانع از رشد صادرات و واردات به کشور است و عواقب آن بر اقتصاد و معیشت خانواده ها تاثیرگذار است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار قروه با بیان اینکه برای ریشه کنی قاچاق نیاز به همکاری تمام سازمان ها داریم، افزود: کلیه دستگاه های فرهنگی و آموزشی بایید در راستای فرهنگ سازی و ترغیب مردم به مصرف کالاهای ایرانی گام بردارند.
مبین با تاکید بر وظیفه مجریان قانون در راستای مقابله جدی با قاچاق کالا بیان کرد: از مرزداران، مجریان قانون و بازرسان اصناف خواستاریم که با کنترل مرزها و بازدید از بازارها مانع از فروش کالاهای بی کیفیت خارجی در بین مردم شوند.
وی افزود: گشت ها و بازرسی ها در حوزه های کالاهای آرایشی و بهداشتی، مواد دخانی، کشاورزی و تولیدی، حمل و نقل بار، عمران و راه سازی فعال بوده و دستگاه ها بایستی فعالیتشان را بیشتر نمایند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قروه اظهار داشت: در بازرسی ها از آژانس ها خودروهای غیر فعال شناسایی شود تا جهت باطل شدن کارت سوخت آنها اقدام شود.
مبین افزود: مسئولان موظفند اقداماتی را که در رابطه با کالای قاچاق انجام می دهند هر 15 روز یک بار به دبیر خانه کالای قاچاق به دبیرخانه ارسال کنند.
سومین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قروه در سال جاری با حضور محمد مبین معاون سیاسی و اجتماعی و مدیران دستگاه های مرتبط با قاچاق کالا و ارز در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
نظر شما