پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۴

کتاب روزشمار جنگ در ایلام رونمایی شد

کتاب روزشمار جنگ در ایلام رونمایی شد

ایلام - خبرگزاری مهر: کتاب "روزشمار جنگ در ایلام" در محل مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل ارشاد ایلام ظهر چهارشنبه در این آیین گفت: ارشاد ایلام همزمان با هفته دفاع مقدس و در حوزه تولیدات مکتوب خود اقدام به چاپ جلد دوم کتاب روزشمار جنگ ایلام کرده است.

حجت الاسلام حسن ملکی با بیان اینکه این کتاب با شمارگان یک هزار جلد و در 140 صفحه به چاپ رسیده است، تصریح کرد: این کتاب به چگونگی شکل گیری لشکر 11 امیر المومنین(ع) و اتفاقات جنگ در این استان پرداخته است.

ملکی عنوان کرد: این کتاب به همت یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس، سرهنگ دوستعلی آذوق و توسط انتشارات جوهر حیات به چاپ رسیده است.

وی حمایت کامل از تولید آثار مکتوب هنرمندان استان در زمینه های مختلف را یکی از سیاستهای اصلی این اداره کل برشمرد و گفت: در صورت تخصیص اعتبارات مناسب از تولید و انتشار آثار  مکتوب نویسندگان و هنرمندان این استان در حوزه دفاع مقدس حمایت کامل می شود.

کد خبر 1419012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha