به گزارش خبرنگار مهر، اتفاق تازهای نیست، باز هم اختلاف بر سر حمل و نقل عمومی و مثل همیشه یارانه متروی تهران است. موضوع اختلاف شهرداری و دولت بر سر یارانه مترو و اصرار دولت به پرداخت این پول و انکار مسوولان شهرداری است.
محمدرضا محمودی پنجم مهرماه در جمع خبرنگاران از پرداخت یارانه 95 میلیاردتومانی بلیت اتوبوس و مترو به شهرداری تهران خبرداد که 35 میلیارد آن سهم اتوبوسها و 60 میلیارد تومان هم یارانه متروی تهران بود، اما تنها یک روز از اعلام این خبر نگذشته بود که مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران در گفتوگو با خبرنگاران پرداخت یارانه 60 میلیارد تومانی به متروی تهران را رد کرد و گفت که حتی یک ریال هم از این مبلغ به حساب متروی تهران واریز نشده است و آقایانی که ادعای پرداخت یارانه 60 میلیارد تومانی به متروی تهران را دارند اعلام کنند که این مبلغ را به کدام حساب واریز کردهاند تا ما هم برویم و آن را برداشت کنیم.
معاون عمرانی استانداری تهران هم در واکنش به این سخنان گفت: اعلام خبر تخصیص یارانه 60میلیارد تومانی به معنای واریز این مبلغ به حساب متروی تهران نیست.
او ادامه می دهد: نامه اختصاص 60 میلیارد تومان بابت یارانه بلیت مترو از سوی دولت به خزانه کشور ارسال شده اما اینکه چرا پرداخت این اعتبار از خزانه کشور با تاخیر مواجه شده شاید به این دلیل است که خزانه کشور برای تامین این اعتبار به اندکی زمان نیاز دارد و پیشبینی میکنیم ظرف هفته آینده این مبلغ از سوی خزانه کشور به متروی تهران تخصیص یابد.
به گفته محمودی، نامه تخصیص یارانه 95 میلیارد تومانی بلیت مترو و اتوبوس به شماره 21637 تاریخ 30شهریور به رئیس ستاد هدفمندی یارانهها ارسال و یک رونوشت آن نیز به خزانه کشور ابلاغ شده است.
اما داستان همچنان ادامه داشت و این بار مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو در واکنش به اظهارات جدید محمودی گفت: شماره نامه ای که اعلام شده است برای خانمی است که به استاندار تهران نامه نوشته و رونوشت آن به معاونت عمرانی ارسال شده است.
اما معاون عمرانی استاندار تهران سخنان قلی ها را تکذیب و گفت: نامه ارسالی برای واریز یارانه بلیت مترو تهران به شماره 21637 سازمان شهرداریهای کشور با امضای ارشادمنش ـ رییس سازمان شهرداریهای کشور برای مرادی ـ رییس کل سازمان هدفمندسازی یارانهها ـ ارسال شده است.
درخواست شورا برای خریداری خانه پروین اعتصامی
در حالی که خانه 90ساله پروین اعتصامی در حال تخریب بود. شورای شهر تهران به این موضوع واکنش نشان داد و احمد مسجدجامعی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران خواستار جلوگیری از تخریب خانه پروین اعتصامی واقع در سرچشمه تهران شد.
اودر نطق پیش از دستور خود با اشاره به گذشت 70 سال از درگذشت پروین اعتصامی گفت: پروین اعتصامی شخصیت یگانهای در شعر و ادب فارسی بود و هیچکس به اندازه وی در حوزه شعر و ادب فراگیر نیست. به گونهای که همه اشخاص و سلایق او را میشناسند. خانه پروین اعتصامی سرمایه مهمی برای شهر تهران محسوب میشود و باید دو قسمت دیگر این خانه تملک و به کانون فرهنگی هنری یا مرکز پروینپژوهی تبدیل شود.
پیازهای تولیدی در حریم پالایشگاه شهر ری، سرب دارند
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهباردر جلسه علنی این هفته شورای شهر با اشاره به اینکه پیازهای تولید شد در زمینهای حریم پالایشگاه شهر ری، چندین برابر حد مجاز سرب دارد، اظهار کرد: باید وزارت جهادکشاورزی را متقاعد کنیم که در این زمینها محصول دیگری کشت شود.
ایست قلبی؛ بیشترین علت مرگ تهرانی ها
این هفته مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) گفت: تعداد متوفیان 6 ماه اول سال 25 هزار و 91 نفر است که بنابر گزارش های ارائه شده ، ایست قلبی بیشترین عامل مرگ شهروندان تهرانی طی این مدت بوده است.
شنیدن آمار 4 هزار کشته بر اثر آلودگی هوا عادی شده است
این هفته مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران گفت: سالانه 100 تن آلاینده به هوای تهران وارد میشود که به کشته شدن 4 هزار نفر می انجامد؛ البته باید اضافه کنم شنیدن این آمارها برای برخی مسئولان عادی شده است.
دچار افراط و تفریط در راه اندازی اتوبوسهای تندرو نشویم
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در جلسه غیر علنی شورا در ابتدای هفته با اشاره به درخواست برخی از اعضای شورای شهر مبنی بر ایجاد خط ویژه اتوبوسهای تندرو در تونل نیایش گفت: نباید دچار افراط و تفریط شویم هدف ما ازساخت تونل روان کردن تردد خودروها است.
استقرار ۵۰ طلبه خانم در ایستگاههای مترو
حضور روحانیون در متروی تهران برای نخستین بار در ماه رمضان امسال رخ داد و این بار طلبه های خانم نیز به این جمع اضافه می شوند .
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران این هفته در گفتگو با مهر از استقرار ۵۰ طلبه خانم در ایستگاههای مترو خبر داد.
علی محمد قلی ها با بیان اینکه از این پس مسافران خانم می توانند پرسشها و مشکلات مذهبی خود را از طلبههای خانمی که در ایستگاههای مترو مستقر میشوند بپرسند گفت: پس از استقبال از حضور روحانیون مرد در ایستگاههای مترو و پاسخ به پرسشهای مذهبی و شرعی مسافران، ۵۰ طلبه خانم نیز در ایستگاهها مستقر می شوند و به طور ویژه به پرسشهای شرعی خانمها پاسخ میدهند.
مقاومت مسافران مرد در مقابل افزوده شدن یک واگن به خانمها
قلیها همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا با مسافران مردی که وارد واگن اضافه شده برای زنان میشوند برخورد نمیشود گفت: برای این که این موضوع میان مسافران مترو جا بیافتد نباید اقدامات سلبی کرد.
وی ادامه داد: ما در این زمینه فرهنگسازی میکنیم و هر ده دقیقه یکبار از بلندگوهای مترو این موضوع اعلام میشود که امیدواریم با پایان دوره آزمایشی این مقاومتها نیز پایان پذیرد.
نظر شما