به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه های سراسری 90/7/16 به خبرها و گزارش های ویژه ای پرداخته اند که مهمترین آنها را مرور می کنیم:
حاج منصور ارضی هفته آینده راهی دادگاه است
سید علی اصغر حسینی وکیل اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در گفتگو با روزنامه شرق با اشاره به اینکه حاج منصور ارضی هفته آینده راهی دادگاه است تا از خود در برابر شکایت مشایی دفاع کند، گفت: زمانیکه این پرونده شکایت را به دادگاه بردم ، اطرافیانم توصیه کرداند شکایت از مداح اهلبیت عاقبت خوشی ندارد ، اما خودم پس از موضعگیریهای حاج منصور علیه آقای مشایی و تهدید به قتل، دیگر پای منبر این مداح حاضر نمیشوم. وی در ادامه افزود بیشترین توهینهایی هم که به ایشان میشود و حرفهایی هم که در مورد آقای مشایی زده میشود، به خاطر اعتقاداتشان است. من فکر میکردم آقایانی که داعیه تسلط به مباحث مذهبی و دینی را دارند، جواب ایشان را بدهند. مثلا من فکر میکنم آیتالله مصباح در بحث مکتب ایرانی و مسایلی که مطرح بود، جواب ایشان را بدهد ولی در کمال تعجب دیدم به جای اینکه بیایند جواب ایشان را بدهند یا نقد کنند، تخریب کردند.
استیضاح وزیر اقتصاد 19 مهرماه تحویل داده میشود
در شرایطی که برخی منابع خبری از پسگیری امضاهای استیضاح سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی خبر داده بودند اما گفته میشود به امضاهای این طرح افزوده شده و در هفته جاری تقدیم هیات رئیسه مجلس میشود.
نادر قاضی پور نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با روزنامه تهران امروز گفت: طرح این استیضاح در اختیار من است و تا کنون هیچ یک از طراحان برای پسگیری امضای خود مراجعه نکرده است.وی در ادامه افزود : به احتمال زیاد طرح استیضاح 19 مهرماه تحویل هیات رئیسه مجلس خواهد شد.
روزنامه اعتماد مرد پشت پرده اصلاحات را لقب «آیت الله» داد
روزنامه اعتماد در مطلبی در ویِژه نامه خود با عنوان «رسالت جدید آیت الله» به موسوی خوئینی ها لقب «آیت الله» داد ودرباره سکوت و خانه نشینی وی نوشت : موسوی خوئینی ها که بعد از رحلت امام(ره) خانه نشین شده بود؛ به دنبال انتخابات مجلس چهارم، رد صلاحیت گسترده نیروهای چپ و عدم چاپ بیانیه مجمع در رسانه های آن دوران، برای بقای نیروهای چپ روزنامه سلام را منتشر کرد . روزنامه ای که اگر مخالفان می دانستند از روز اول مانع انتشار آن می شدند زیرا این روزنامه عامل پیروزی سید محمد خاتمی در انتخابات 76 شد(!) و به دنبال افشاگری تاریخی 15 تیرماه 1378 مبنی بر اقدامات سعید امامی در راستای تهدید مطبوعات توقیف شد .
اعتماد در ادامه نوشت: موسوی خوئینی ها بعد از 10 سال سکوت و خانه نشینی ترجیح داد تا با راه اندازی یک سایت رسمی نظرات خود را منتشر کند . احتمال می رود که وی می کوشد همان نقشی را ایفا کند که با روزنامه سلام توانست به منصه ظهور برساند.
نامه نگاری غیر الکترونیک با آیت الله لاریجانی ممنوع شد
روزنامه خراسان در شنیده های خود نوشت : رییس قوه قضائیه طی روزهای اخیر از رؤسای کل دادگستری استانها خواسته است از این پس کلیه مکاتبات اداری خود با بخش های مختلف دستگاه قضا و رییس قوه را از طریق سیستم دبیرخانه الکترونیکی سراسری این قوه انجام داده و از هرگونه مکاتبه به طریق دیگر خودداری کنند. وی همچنین اعلام کرده که کلیه واحدهای قضایی که تاکنون موفق به راهاندازی سیستم الکترونیک نشده اند، تنها 3 ماه برای اجرای آن فرصت دارند.
جای پوریای ولی خالی !
حسین شریعتمداری در یادداشتی در روزنامه کیهان با اشاره به پیروزی پرگل تیم ملی فوتبال ایران برابر فلسطین نوشت : نگارنده دقیقاً نمی داند که تیم ملی فوتبال کشورمان چگونه و با به کارگیری چه فرمولی می توانست احترام مردم ایران برای ملت مظلوم و تحت ستم فلسطین را به نمایش بگذارد و حرمت تیم فوتبال فلسطین را که از میان آتش و خون به میهمانی آمده بود پاس بدارد، زیرا یافتن راه کار در تخصص اهالی فوتبال است ولی با توجه به شرایط حساس کنونی چنانچه تیم ملی کشورمان نمی خواست آداب پهلوانی پوریای ولی را به طور کامل دنبال کند و به شکست مصلحت اندیشانه تن بدهد، دست کم می توانست در پی نتیجه مساوی باشد و یا به حداقل گل بسنده کند، نه آن که همه این ملاحظات را کنار بگذارد!
نویسنده صهیونیست: نطق اوباما تهوع آور بود
روزنامه کیهان به نقل از یوری اونری نویسنده صهیونیست درباره سخنرانی اوباما در سازمان ملل نوشت: یک سخنرانی شگرف، یک کار هنری، هنر تزویر! تقریبا هر جمله ای که اوباما درباره مسئله اسرائیل- فلسطین گفت، یک دروغ بود، دروغی افتضاح. سخنران می دانست دروغ بود و شنوندگان می دانستند دروغ بود. اوباما در بهترین سخنرانی خود بود و در بدترین وضعیت خود در جایگاه شخصی اخلاقی؛ او باید میل به تهوع را احساس کرده باشد.
الحیات: ایران را متهم نکنید کارد به استخوان مردم در عربستان رسیده است
روزنامه کیهان با اشاره به رسیدن قیامهای مردمی به عربستان ، به نقل از روزنامه سعودی الحیات نوشت: قطعاً دامنه اعتراض ها به عربستان نیز خواهد رسید و عربستان هر کاری هم کند نمی تواند همانند بحرین آن را اداره کند. خطرناک زمانی خواهد بود که حکومت برای سرکوب معترضان خشونت شدیدی صرف کند. گویا این اتفاق رفته رفته می رود که در عربستان رخ دهد. عربستان معترضان را به این توهم که چون شیعه هستند پس وابسته به ایرانند، متهم به ارتباط با ایران کرده است. ولی حقیقت این است اگر دامنه این اعتراض ها که کارد را به استخوان رسانده و نه تنها امان مردم شیعه عربستان را بریده بلکه حتی اهل تسنن نیز از شدت و افراط رفتار حکومت پلیسی و استبدادی کشورشان به ستوه آمده اند، کمی ادامه یابد و حکومت نیز همچنان، بخواهد به سرکوب گسترده خود ادامه دهد آن گاه مشخص نیست که پیرمردان کاخ نشین عربستان می توانند امیدوار باشند که پایان عمر خود را در راس قدرت ببینند یا خیر.
نظر شما