به گزارش خبرگزاری مهر، کوروش پرند اعلام کرد: در راستای توسعه مهارت آموزی در سطوح آموزش عالی، تاسیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی فنی و حرفه ای کشور صادر شد.
سرپرست سازمان فنی و حرفه ای کشور، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از اهداف اصلی در نظام ملی مهارت و فناوری جدید کشور، توسعه آموزش های مهارت محور به سطوح دانشگاهی و تربیت دانشجوی مهارتی است سازمان درخواست تأسیس مؤسسه آموزش عالی علمی و کاربردی فنی و حرفه ای را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کرد.
پرند ادامه داد: این مؤسسه آموزش عالی، مجوز تأسیس مرکز دانشگاهی در مقاطع مختلف برای رشته های مهارتی صادر می کند و در حال حاضر نیز در راستای اجرای ماده 21 قانون برنامه پنجم توسعه کشور در خصوص ایجاد نظام جامع آموزش مهارت، مجوز ایجاد 63 مرکز جامع علمی ـ کاربردی تخصصی فنی و حرفه ای در تمام استان های کشور صادر شده است.
وی بیان داشت: این مراکز آموزش علمی ـ کاربردی تخصصی فنی و حرفه ای با هدف ارتقای آموزش های دانشگاهی در سطوح مهارتی و پیوند آموزش های دانشگاهی با نیازهای بازار کار، در مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور ایجاد و راه اندازی شده و فعالیت خود را با پذیرش دانشجو آغاز کرده اند.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، گفت: مراکز آموزش علمی و کاربردی تخصصی فنی و حرفه ای در مرحله نخست در 2 مقطع کاردانی و کارشناسی به تفکیک جنسیت به دو صورت ترمی و پودمانی در رشته هایی همچون برق و الکترونیک، مکانیک خودرو، ماشین افزار، رایانه، شیلات، تأسیسات، جوشکاری، تکنولوژی کاربرد و نگهداری ماشین های زراعی و باغی، ابزار دقیق و... به تربیت دانشجوی مهارتی می پردازند.
پرند درخصوص مدرسان مراکز آموزش علمی و کاربردی تخصصی فنی و حرفه ای، اظهار داشت: در حال حاضر حدود 550 مدرس در مراکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای فعالیت دارند که علاوه بر آن بیش از 4 هزار مربی مهارتی واحدهای تخصصی دانشجویان این مراکز را در کارگاه های مجهز آموزش های مهارتی به صورت عملی تدریس می کنند.
نظر شما