۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲

حسام:

ایجاد پایگاه امداد هوایی گلستان ضروری است/ کاهش خسارتهای حوادث طبیعی

ایجاد پایگاه امداد هوایی گلستان ضروری است/ کاهش خسارتهای حوادث طبیعی

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل مدییت بحران گلستان، ایجاد پایگاه امداد هوایی را با توجه به آتش‌سوزی‌های اخیر در استان ضروری خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول حسام صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: چند سالی است که پروژه پایگاه امداد هوایی را آغاز کرده‌ایم، اما به دلیل محدودیت اعتباری روند رشد آن از سرعت کمتری برخوردار بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: امسال با سیاستگذاری‌های انجام شده تلاش داریم بتوانیم با تخصیص منابع پیش‌بینی شده شاهد بهره‎برداری فاز یک آن باشیم. 

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: خوشبختانه تلفات جانی ناشی از بروز حوادث طبیعی نسبت به سال گذشته در سطح استان گلستان صفر بوده است.

وی اظهار داشت: خسارات به بار آمده از بروز حوادث طبیعی در استان هم نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته است.

وی با بیان اهمیت توجه ویژه به بحث آموزش‎های همگانی و تخصصی که به صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام می‎شود، تصریح کرد: تلاش شده است با آموزش مستقیم با افراد جامعه ضرورت آشنایی با بلایای طبیعی به مردم آگاهی داده شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: هر چه مشارکت مردم در این خصوص بیشتر شود خسارات ناشی از حوادث طبیعی کاهش می‌یابد.

حسام همچنین در بحث اقدامات عمرانی که در کنار آموزش‎های همگانی و تخصصی انجام می‎شود، عنوان کرد: با توجه به تخصیص اعتبارات در بخش حوادث و تعاملات خوبی که بین دستگاه‎های اجرایی مرتبط برقرار است، طبق برنامه‎ریزی‎های انجام شده، تلاش شده است پروژه‎های که جنبه پیشگیری در خصوص حوادث دارند در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به قرار داشتن استان گلستان در رده پنج استان اول در بحث سیل، به مهندسی رودخانه‎ها طی سال‎های اخیر در راستای لایروبی، احداث دیوارهای حفاظتی در مناطق خطرزا اقداماتی خوبی انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: اجرایی کردن ایمنی 50 روستای در معرض خطر سیل و رانش، اقداماتی در خصوص حوزه‎های آبخیز همچون احداث بندهای خاکی برای کنترل روان و یا احداث سازه‎های کنترل سیلاب در بحث جمع‎آوری آب‎های سطحی از جمله اقداماتی خوبی دیگر در این زمینه بوده است.
 
حسام همچنین با اشاره به شرایط اقلیمی که موجب شده بیشترین آتش‎سوزی‎ها در استان‌های شمالی رخ دهد، افزود: برنامه‌هایی در راستای آمادگی برای پیشگیری و مقابله با حریق صورت گرفته است.
 
وی ادامه داد: از آن جمله به سازماندهی نیروهای 22 نفره در روستاهای حاشیه جنگل، تخصیص اعتبارات برای خرید تجهیزات انفرادی، مرمت جاده‌های دسترسی به جنگل، سازماندهی نیروها، برنامه‌ریزی برای ایجاد دو مرکز پایگاه اطفای حریق در گرگان و شرق استان گلستان می توان اشاره کرد.
کد خبر 1433046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha