حمید کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وجود کاستیها و ضعفهایی که امروزه در نوع تعامل رسانهها با مخاطبان به چشم میآید، این گمان را تقویت میکند که برای دستیابی به وضعیت مطلوب رسانهای به واکاوی مشکلات کنونی و ترسیم آیندهای متفاوت در این عرصه نیازمندیم.
وی ادامه داد: وجود چنین دغدغهای موجب شد تا با بررسی و انگشت گذاردن بر برخی ضعفهای کنونی، یادداشتهایی را برای بهبود نوع نگاه به رسانهها و شیوه نگاه رسانهها به مخاطبان بنویسم که این مجموعه یادداشتها در کتاب «نگاه کاربردی به دانش رسانه و ارتباطات» گردآوری شده است.
این نویسنده با اشاره به تجربه فعالیت خود در حوزه روابط عمومی افزود: نوع تعامل روابط عمومی در سازمانها با رسانهها نیز چالشی است که دشواریهایی را بر حوزه ارتباطات رسانهای تحمیل میکند و تصحیح نگاه در این حوزه از ضروریاتی است که در کتاب به آن اشاره شده است.
کارگر همچنین گفت: روزنامهنگاران و فعالان حوزه رسانه در کشور ما با محدودیتها و موانع فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی گوناگونی روبهرو هستند که بازشناسی این موانع به رفع آنها کمک میکند و این مهم نیز در مجموعه یادداشتهای این کتاب مورد توجه قرار گرفته است.
این کارشناس رسانه چگونگی پیاده کردن آموزههای ارتباطی و نظریههای ارتباط جمعی در وادی عمل را نیز دغدغهای دانست که در کتابش به آن اشاره کرده است.
وی در پایان گفت: پیوند دادن تئوری و عمل در این حوزه نیز مانند بسیاری دیگر از عرصههای علمی در ایران چالشی جدی است.
نظر شما