به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صادقی نیارکی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با اعلام این خبر گفت: با تایید حکم قصاص صبح امروز سه قاتل در زندان مرکزی قزوین به دار مجازات آویخته شدند.
وی گفت: درسال 85 در حوزه قضایی شهرستان آبیک یک فقره قتل رخ داد که موجب التهاب زیادی در استان شد که با پیگیری قضایی و انتظامی موضوع در دستور رسیدگی قرار گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین یادآورشد: در این پرونده سه نفر دوست در یک محفل با مقتول درگیر می شوند و با مشارکت یکدیگر و ضربات هولناکی مرتکب قتل فجیعی می شوند.
صادقی تصریح کرد: نحوه قتل به قدری فجیع بود که قاتلان با بستن دست و پای مقتول و وارد کردن ضربات متعدد چاقو و چوب به سر و صورت وی را به قتل رسانده و در یکی از مزارع اطراف آبیک چال کرده و خودروی 206 مقتول را هم آتش زده بودند.
دادستان قزوین بیان کرد: درهمان هنگام خانواده مقتول با مراجعه به پلیس از مفقود شدن فردی خبر داده بودند که با پیگیری انجام شده پس از شش ماه جسد مقتول توسط یک چوپان کشف شد.
وی افزود: با بررسی های انجام شده مشخص شد جسد متعلق به فرد مفقود شده و مردی 30 ساله است که دو فرزند خردسال چهار ساله و شش ساله دارد که در خارج از کشور هستند.
وی گفت: قیم مقتول عموی فرزندان و برادر مقتول از دادگاه تقاضی قصاص کرده بود که بر اساس تقاضای قیم و دادستان محل به عنوان مدعی العموم و مقررات دادگاه کیفری استان سه نفر به انجام مشارکت در قتل به اعدام با پرداخت دو سوم دیه محکوم شدند.
حجت الاسلام صادقی اضافه کرد: اولیای دم چون تقاضای قصاص داشتند با پرداخت دو سوم دیه به هریک از قاتلان حکم قصاص را اجرایی کردند.
دادستان قزوین تصریح کرد: حکم قصاص این سه نفر قاتل که 21، 25 و 26 ساله هستند سحرگاه امروز در محوطه زندان مرکزی قزوین اجرا شد و قاتلان به دار مجازات آویخته شدند.
قصاص موجب حیات می شود
حجت الاسلام صادقی اجرای حکم قصاص را به عنوان حکمی اسلامی موجب حیات جامعه دانست ویادآورشد: اگر جامعه از لوث وجود قاتلان و کسانی که زندگی دیگران را تهدید می کنند پاک نشود باید شاهد هرج و مرج و رواج خشونت و قتل و غارت و انقراض نسلها باشیم لذا این حکم اسلامی موجب حیات دوباره جامعه و ایجاد امنیت و آرامش خانواده می شود.
این قاضی دادگستری بیان کرد: اجرای حکم قصاص در جامعه درس عبرت برای اراذل و اوباش و متخلفانی است که می خواهند آرامش جامعه را بر هم بزنند اما با رسیدگی قاطع به این نوع پرونده ها باید بدانند که دستگاه قضا در برخورد با متخلفان جدی و قاطع است و با مخلان امنیت مردم بشدت برخورد می کند.
تقویت باورهای دینی راهکار کاهش آسیبهای اجتماعی
دادستان قزوین با اشاره به آسیب شناسی برخی پرونده های خاص در استان گفت: بررسی کارشناسی بسیاری از پرونده های مربوط به قتل وغارت، طلاق و خشونت های دست جمعی نشان می دهد ریشه بسیاری از تخلفات، دوری از دین و احکام اسلامی و عدم تسلط بر نفس است.
وی در ادامه اضافه کرد: نقطه اشتراک 50 درصد همه قتلها سست بودن باورهای دینی و دوری از تقوای الهی است که با تقویت باورهای دینی و ایمانی می توان بسیاری از آسیبها و ناهنجاریها را کم کرد.
حجت الاسلام صادقی گفت: اگر ریشه دینی و ایمانی در مردم تقویت شود دیگر شاهد بسیاری از جرمها و ناهنجاریها و تشکیل پرونده های متعدد در زمینه طلاق و مهریه و خشونت خانوادگی نخواهیم بود و جامعه به سمت آرامش و آسایش و پاکی سوق پیدا خواهد کرد.
صادقی در پایان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون پنج قاتل با صدور حکم قصاص به دار مجازات آویخته شدند تا فضای استان از وجود ناامن کنندگان جامعه پاک شود.
نظر شما