پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۲۰:۱۶

اختصاصی مهر/

احتمال افزایش یک حوزه انتخابیه در گلستان

احتمال افزایش یک حوزه انتخابیه در گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: در صورتیکه مجلس افزایش 20 نماینده را تصویب کند، یک حوزه انتخابیه به حوزه های انتخابیه استان افزوده می شود.

جواد قناعت در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر شش حوزه انتخابیه و هفت نماینده در استان داریم که با تصویب مجلس این تعداد به هشت نماینده و هفت حوزه انتخابیه خواهد رسید.

وی تاکید کرد: همه چیز برای انتخابات آماده است و کارها طبق روال در حال پیش رفتن است.
 
استاندار گلستان افزود: معاون سیاسی امنیتی  استاندار به عنوان رئیس ستاد انتخابات استان انتخاب و ستاد تشکیل و اعضای ستاد استانی نیز انتخاب شدند.
 
وی تصریح کرد: این ستاد کارش را از خرداد ماه به صورت غیررسمی و از شهریورماه سال جاری به صورت رسمی آغاز کرده است.

قناعت گفت: ستاد شش کمیته دارد که شامل کمیته هایی چون فناوری، پشتیبانی، امنیتی، آموزش و اطلاع رسانی است و این کمیته ها نیز آغاز به کار کرده اند.
کد خبر 1440476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha