۳ آبان ۱۳۹۰، ۸:۵۹

آتشی:

قانون بازنشستگی با 10 سال پرداخت حق بیمه اجرایی می شود

قانون بازنشستگی با 10 سال پرداخت حق بیمه اجرایی می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور فنی مستمریهای تأمین اجتماعی کشور گفت: بزودی قانون بازنشستگی با 10 سال پرداخت حق بیمه به شرط 60 سال سن در کشور اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور آتشی در اولین همایش تخصصی امور فنی مستمریهای صندوق تأمین اجتماعی افزود: گفت: دور نمای اصلاح فرایند ها در تعهدات بلند مدت، تمرکز پرداخت مستمری، راه اندازی پرونده الکترونیک مستمری بگیران، جلوگیری از مکاتبات زائد و اشتغال فیزیکی پرونده ها و نیز امکان دسترسی آنلاین به پرونده ها است.

رشد 24 درصدی مصارف تعهدات بلندمدت

وی اظهار داشت: میانگین رشد سالانه مصارف تعهدات بلند مدت حدود 30 درصد است ودر سال جاری با رشد 24 درصدی نسبت به سال گذشته که 95 هزار میلیارد ریال بود به بیش از 118 هزار میلیارد ریال رسید.

آتشی گفت: 70 درصد مصارف مالی این صندوق در تعهدات بلند مدت هزینه می شود و این روند تصاعدی رشد مصارف تعهدات بلند مدت به طور متوسط سالانه 30 درصد به همراه روند تصاعدی افزایش تعهدات مستمری بگیران زنگ خطری برای صندوق تأمین اجتماعی است.
 
وی عنوان کرد: انواع برنامه های بازنشستگی پیش از موعد، تصویب برخی قوانین و مقررات در زمینه تسهیل شرایط استفاده از مزایای، افزایش امید به زندگی مستمری بگیران و گذشت قریب به 70 سال از عمر این صندوق از جمله دلایل روند تصاعدی افزایش تعداد مستمری بگیران است.
 
وی به چالش های حوزه تعهدات بلند مدت آن صندوق اشاره کرد و گفت: این چالش ها متاثر از عوامل محیطی، پاسخگویی به انتظارات مخاطبان در زمینه همسان سازی مستمری، شرایط بهره مندی از مبالغ مستمری و روند تصاعدی رشد مصارف تعهدات بلند مدت صندوق تأمین اجتماعی است.
 
ضریب بیمه پردازی به 6.7 درصد رسید
 
وی یاد آور شد:  ضریب بیمه پردازی این صندوق در ابتدای فعالیت خود حدود 24 بیمه پرداز به یک نفر مستمری بگیر بود ولی این میزان اکنون به 6.7 بیمه پرداز به ازای هر نفر مستمری بگیر است که با توجه به سرعت کاهش این میزان با گذشت سال، نیاز به تدوین برنامه ای راهبردی و عملیاتی برای افزایش تعداد بیمه پردازان نسبت به مستمری بگیران است.
 
آتشی به مشکلات اجرایی در آن حوزه نیز اشاره کرد و گفت: استفاده مناسب از تکنولوژی روز در ادامه خدمات نوین الکترونیک، تسریع در فرایند صدور احکام مستمری، اصلاح شیوه کنترل پرداخت ها و طبقه بندی فعالیت های جدید محوله از برنامه های این حوزه جهت کاهش میزان مشکلات اجرایی است.
 
وی تأکید کرد: با توجه به نظام های بازنشستگی متعددی که در کشور وجود دارد و عدم یکسان سازی شرایط حمایتی آنها و اختلاف در قوانین موجود، لازم است نظام جامع بازنشستگی در کشور تدوین شود.
 
این مسئول در صندوق تأمین اجتماعی تصریع کرد: مهندسی مجدد فعالیت ها و رویه های صندوق با تکیه بر استفاده از تکنولوژی نوین نیز می بایست مورد نظر قرار گیرد و اصلاحاتی در قوانین و مقررات جاری محاسبه دستمزد و مبنای مستمری ها و نیز اصلاح تشکیلات واحدهای حوزه امور فنی مستمری ها لازم است.
 
وی تصحیح و تکمیل مداوم پایگاه اطلاع رسانی مستمری بگیران، اصلاح و هوشمند سازی سیستم مکانیزه تعهدات بلند مدت و مطالعه و ارائه پیشنهاد در باره اصلاح مواردی از قانون تأمین اجتماعی را از جمله گام های برداشته شده در اداره کل امور فنی مستمریهای صندوق در کشور است.
کد خبر 1442552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha