پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

نوین خبر داد:

ورودی‌های شهر تبریز ساماندهی می شوند

ورودی‌های شهر تبریز ساماندهی می شوند

تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار تبریز گفت: اجرای طرح مناسب سازی و ساماندهی ورودی‌های شهر تبریز در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نوین از شهرداری‌های مناطق پنج، شش و هفت تبریز که ورودی‌های سه‌گانه شهر در محدوده مدیریتی این مناطق قرار دارند خواست نسبت به تسریع مراحل اجرایی طرح‌های ساماندهی اقدام جدی کنند.

وی افزود: طرح‌های ساماندهی در ورودی‌های سه‌گانه شهر از 20 کیلومتری این ورودی‌ها به مرحله اجرا درخواهند آمد و شهرداری‌های مناطق متولی موظف به اجرای جدی و سریع این طرح‌ها با هدف زیباسازی و بهسازی شده‌اند.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اصلی‌ترین محورهای طرح‌های مناسب‌سازی ورودی‌های تبریز افزود: ایجاد دروازه‌های قرآن، نصب المان‌های تاریخی و فرهنگی، روشنایی و نورپردازی‌های زیبا و منحصر‌بفرد، ایجاد، اصلاح و یا توسعه فضای سبز این ورودی‌ها، لکه‌گیری و آسفالت اساسی ورودی‌ها و نصب تندیس‌مفاخر و بزرگان تاریخی و فرهنگی شهر از جمله برنامه‌های ابلاغی به مناطق جهت اجرا در طرح مناسب‌سازی ورودی‌های شهر تبریز است.

نوین در عین حال از ورودی‌های شهر به عنوان هویت فرهنگی و نشانه‌ای از فرهنگ ساکنان و مدیران آن شهر یاد و بیان کرد: هر قدر ورودی‌های شهر مدرن، تمیز، آباد و مناسب باشند، نشان دهنده فرهنگ عمومی شهروندان و مدیران آن شهر است و باید طرح‌های مناسب‌سازی و بهسازی ورودی‌های شهر تبریز از سوی مناطق با جدیت اجرا شود.

کد خبر 1445015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha