به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین نشست «بررسی جایگاه و نقش فرهیختگان ادیان توحیدی در زمینه توسعه نشر و فرهنگ کتابخوانی»، صبح امروز 24 آبان ماه با حضور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان اقلیتهای دینی در مجلس شورای اسلامی، اعضای انجمنهای اقلیتهای کشور و جمعی از ناشران و نویسندگان اقلیتهای دینی کشور در سرای اهل قلم برگزار شد.
بهمن درّی در این نشست، ضمن تبریک عیدغدیر و جشن هفته کتاب به لزوم حمایت از نویسندگان و ناشران پیروان ادیان توحیدی اشاره کرد و گفت: چند عنصر مهم که رهبران نظام جمهوری اسلامی همیشه به آن توجه می کنند عناصر برادری، پرهیز از اختلاف افکنی و از خودبیگانگی و پیروی از دین توحیدی است که سبب وحدت ملی در همه جنبهها میشود. به همین دلیل من و همکارانم در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هیچ گاه شما پیروان ادیان توحیدی را جدا از دیگران نمیدانیم و تمام سعی و تلاشمان را بر ارتقای هویت ملی و ایرانیمان گذاشتهایم.
وی با تاکید بر اینکه اعتلای نام ایران بدون همکاری و اهتمام پیروان ادیان الهی میسر نیست، درباره برپایی این نوع نشستها در هفته کتاب بیان کرد: برگزاری نشستهایی چون این، که فقط در زمانهای مشخصی در سال و آن هم در هفته کتاب انجام میپذیرد کفایت نمیکند، گرچه همین نشستها هم با اهتمام شما عزیزان کاری بایسته و شایسته است. جشن هفته کتاب هم فرصت و موقعیت مناسبی است که این نوع گردهماییها و نشستها برپا شود.
معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد در ادامه از نویسندگان و تاثیرگذاران عرصه نشر اقلیتها درخواست کرد که در همایش نویسندگان که فردا با حضور نویسندههای سراسر کشور برپا میشود، حضور یابند و خاطرنشان کرد: از شما فعالان عرصه نشر کشور درخواست میکنم که در همایش نویسندگان شرکت کنید و از اهتمام همهجانبهای که در این همایش وجود دارد، بهره گیرید.
وی تعداد ناشران اقلیتهای دینی در کشور را کم ارزیابی کرد و گفت: فکر میکنم زیبنده نباشد که تعداد کمی از ناشران اقلیتهای ادیان توحیدی در ایران فعالیت کنند، بنابراین امیدوارم اهتمامی در این زمینه شود و ما هم از فعالیت ناشران و نویسندگانی که قصد ورود به این حیطه را دارند، حمایت میکنیم و امیدواریم شاهد گسترش همدلی و همافزایی ناشران برای نشر کتب مورد نیاز جامعه باشیم.
درّی در ادامه درباره اظهارنظرهایی که در این نشست شده بود، توضیح داد: صحبتها و انتقادهایی که از سوی جامعه نشر اقلیتهای دینی و نمایندگان مجلس بیان شده را حتما از سوی معاونت فرهنگی ارشاد پیگیری می کنیم تا اهتمام صداوسیما به برنامه اقلیتها بیش از پیش عنوان شود.
معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد در پایان گفت: اعتنا به فرهنگ و اصلاح فرهنگ عمومی بدون اعتنا به کتاب و کتابخوانی محقق نخواهد شد. امیدوارم که در آینده این محافل همدلی فقط به صورت سخنرانی ارائه نشود بلکه بسیار گسترده باشد؛ چراکه اطلاع داریم که دشمنان ایران این نوع محافل همدلی را برنمیتابند.
نظر شما