۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۴۲

نایب رئیس مجلس:

10 درصد ایرانیها تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند

10 درصد ایرانیها تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با عنوان این مطلب که 10 درصد مردم کشور تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند، گفت: ضریب نفوذ بیمه‌ها باید 6 برابر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر شهاب الدین صدر روز سه شنبه در هجدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه در سالن پژوهشگاه وزارت نیرو، با اشاره به سابقه 80 ساله صنعت بیمه در کشور و رشد و توسعه آن، افزود: با توجه به شرایط کشور و وضعیت صنعت بیمه در دنیا، این صنعت در کشورمان هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش دارد.

وی اهداف شرکتهای بیمه در ایران و جهان را مهم توصیف کرد و گفت: بیمه در حقیقت برای اطمینان‌بخشی و ایجاد امنیت خاطر و جبران خسارات و ریسک هایی است که در عرصه های مختلف وجود دارد.

صدر با اشاره به ورود صنعت بیمه در تمامی حوزه‌ها از قبیل تجاری، اقتصادی، خدماتی، سلامت، افزود: با وجود این، توسعه بیمه در کشورمان برای بهتر،موثرتر و فراگیر تر شدن تلاش فراوانی احتیاج دارد و لازم است دستگاههای مربوطه مخصوصا شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی با توجه به سیاستهای کلان نظام برای توسعه صنعت بیمه در کشور تلاش گسترده ای را انجام دهند.

وی مرور چشم انداز 20 ساله، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، تدوین برنامه 5 ساله و برنامه 5 ساله  پنجم را در جهت شکوفایی اقتصادی و رشد و توسعه کشور در عرصه‌‌های مختلف در سطح منطقه و بین المللی دانست و گفت: در هر جای دنیا رشد و توسعه اقتصادی بیشتر کشورها، حکایت از جایگاه رفیع آن کشور دارد و لازمه آن هم توسعه صنعت بیمه است. همراه با رشد و توسعه اقتصادی، ما و سایر کشورها نیازمند توسعه صنعت بیمه و علم بیمه‌گری هستیم.

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه سهم بیمه در کشورمان 09/0 درصد از کل حق بیمه‌های تولیدی جهان است و ایران در رتبه چهل وششم صنعت بیمه دنیا قرار دارد، تصریح کرد: این درحالی است که کشور همسایه ما ترکیه که در مسیر رشد و توسعه اقتصادی تلاش می‌کند رتبه سی و چهارم را در صنعت بیمه دنیا دارد.

صدر سرانه حق بیمه را در ایران 50 دلار و در دنیا 608 دلار ذکر کرد و افزود: در این بخش نیز کشورهای همسایه ما و ضعیت مناسبتری دارند و ایران از نظر سرانه حق بیمه در رتبه هفتاد و شش دنیا ایستاده است.

وی ضریب نفوذ بیمه را ایران را حدود 3/1 درصد در ایران دانست و تاکید کرد: برای رسیدن به حد میانگین این ضریب باید 6 برابر یعنی حدود 5/7 درصد شود.

صدر با اشاره به سهم 59 درصدی بیمه‌های زندگی از کل صنعت بیمه‌های جهان، سهم بیمه زندگی را در ایران 6/5 درصد ذکر کرد و افزود: علت این مسئله این است که در حوزه‌ بیمه عمر و بازنشستگی فعالیت شرکتهای بیمه کمرنگ است.

وی با ابراز رضایت از توجه به صنعت بیمه در سالهای گذشته و لزوم فعالیت بیشتر برای رسیدن به شاخصهای مطلوب در برخی از عرصه‌ها، تصریح کرد: یکی از زمینه‌هایی که باعث می‌شود این موضوع در مسیر مثبت حرکت کند و در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری هم وجود دارد این است که در زمینه واگذاری‌ها به بخش غیردولتی و خصوصی نام بیمه‌ها آمده است که البته استثنائاتی مانند بیمه ایران دارد اما در شکل کلان بحث واگذاری بیمه‌هابه بخش خصوصی مطرح است.
 
صدر ادامه داد: مردم به واسطه دفترچه‌های بیمه درمانی با مفاهیم بیمه درمان و سلامت و بیمه تکمیلی آشنا هستند اما هنوز هم در حوزه سلامت حدود 10 درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و در حوزه های دیگر این درصد بالاتر است.
 
نایب رئیس مجلس خواستار رفع مراحل پیچیده اداری و موانع موجود در خصوص بیمه‌شدگان شد و افزود: مردم تصور می‌کنند که برای جبران خسارت‌شان از طریق بیمه باید پیچ و خم‌های زیادی را طی کنند. هر اندازه روند بوروکراتیک و کاعذبازی در این عرصه حذف شود و ارائه خدمات در حوزه بیمه تسهیل شود، در ابعاد کلان به نفع صنعت بیمه کشور است.
کد خبر 1473022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha