به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا تابش چهارشنبه شب در گردهمایی دانشگاهیان شهرستان اردکان به مناسبت فرارسیدن 16آذر، "روز دانشجو" افزود: صحبت از دانشجو و دانشگاه، صحبت از آگاهی و تضارب آراء و گفتگو و آزاداندیشی است.
تابش افزود: دانشجو و دانشگاه، میزان الحراره جامعه است و برای فهم آنکه در جامعه چه می گذرد، نگریستن به وضع دانشگاهها و دانشجویان آن جامعه و میزان تحرک و پویایی آنان ملاک خوبی است.
نماینده مردم اردکان در مجلس با بیان این که محرم، ماه تجلی عشق و آگاهی در بستر قیام حضرت اباعبدالله(ع) و یاران باوفایش در کربلا است، بیان داشت: محرم صحنه مسئولیت پذیری انسان و هنگامه ظهور و بروز زیباترین جلوه های ناب بندگی خدای یکتای بی همتاست.
وی تصریح کرد: حسین(ع) در روز عاشورا، آنچه داشت را فدای هستی لایزال خداوندی نمود و ننگ ذلت را نپذیرفت و به انسانیت درس آزادگی و عزت آموخت.
تابش با بیان اینکه قیام حسین(ع) مکتبی است که از دل آن، صدها دانشگاه رهایی بخش برآمد، گفت: از
بستر جانفزای پیام عاشورا، میلیونها دانشجوی مدرسه شهادت و ایثار، درس آزادگی، آزاداندیشی و قیام علیه تباهی و ستم و بیدادگری آموخته و می آموزند.
نماینده مردم اردکان با اشاره به تقارن روز دانشجو با ایام شهادت حضرت سیدالشهداء (ع) و یاران باوفایش تاکید کرد: تاسوعا و عاشورای حسینی زیباترین و عمیق ترین پیام، برای نسلی است که افتخار نامیده شدن با نام جاودانه "دانشجو" و رسالت سنگین آگاهی بخشی به جامعه را بر عهده دارند.
دبیرکل فراکسیون خط امام(ره) مجلس ادامه داد: سالها پیش، آنگاه که دانشجویان آگاه و ظلم ستیز میهنمان، علیه دخالت بیگانه بر سرنوشت این مردم و رژیم مستبد حاکم قیام کردند، آموزه های انسان ساز مکتب حسین(ع)، چراغ راه آنها برای رهایی ملت از چنگال استبداد و خودکامگی سیاه حاکم بود.
تابش گفت: خونی که در روز 16 آذر سال 32، صحن و سرای دانشگاه را گلگون کرد تا ابدیت رسوا کننده فساد و تباهی و استبداد خواهد ماند.
دبیرکل فراکسیون خط امام(ره) مجلس یادآور شد: آنان می کوشند تا اندیشه خود را بر پایه پرسشگری و فهم دقیق مطالب بنا نهاده و آنرا با صیقل نقد و گفتگو سامان دهند.
نماینده مردم اردکان با بیان این که منطق دانشجو، منطق دستیابی به پاسخ صحیح در برابر پرسش صریح است، تاکید کرد: نمی توان و نباید از دانشجو انتظار سکوت داشت و او را در چارچوب تنگ سلایق و دیدگاههای شخصی و جناحی، محدود و محصور نمود.
وی گفت: جان دانشجو، جان رها شده از چنگال محافظه کاریهای بی منطق و مصلحت اندیشی های بی پایه و اساس است. او به پیش می رود و به همراه خود، جامعه ای را به جلو فرا می خواند.
تابش با بیان این که دانشجو و دانشگاه، میزان الحراره جامعه است، اضافه کرد: برای فهم آنکه در جامعه چه می گذرد، نگریستن به وضع دانشگاهها و دانشجویان آن جامعه و میزان تحرک و پویایی آنان ملاک خوبی است.
وی تاکید کرد: در جامعه ای که به دانشجو به چشم نهاد مرجع و نهاد آزاداندیشی و آگاهی بخشی و پرسشگری نگریسته شود، باید چشم به راه ثمرات نیکو و بازتابهای درخشان آن نیز بود.
نماینده مردم اردکان اضافه کرد: ایجاد کرسی های آزاداندیشی مورد تاکید مقام معظم رهبری و محافل بحث و گفتمان و تبادل آراء دردانشگاهها، ایجاد فرصت برای بیان نقدها و نظرات دانشجویان، توجه به خواست و دیدگاه آنها و دفاع از کرامت و حرمت انسانی دانشجو، همواره باید مد نظر حاکمیت و دست اندرکاران امر آموزش عالی درایران اسلامی قرار گیرد.
دبیر کل فراکسیون خط امام(ره) مجلس اظهار امیدواری کرد: روزی را شاهد باشیم که قشر دانشجو، فارغ از همه دغدغه های موجود و نگرانیهای معمول، تنها به آگاهی یافتن و آگاهی بخشیدن بیاندیشند و بالنده و سرفراز، در مسیر راهبری جامعه خویش، نقشی ممتاز و درخور ایفاء نمایند.
تابش اظهار داشت: شان دانشگاه و مقام والای دانشجو، بسیار برتر از آن است که با اعمال بعضا دیدگاههای تنگ و حقیر گروهی و جناحی و سلایق فردی محصور شود و دستخوش برخوردهای یکجانبه و دستوری و نگاه از بالا قرار گیرد.
وی عنوان کرد: انتظار دارم تا مسئولان اجرایی و روسایمراکز آموزش عالی اردکان و تمامی نهادها و سازمانهای مرتبط با دانشجویان عزیز در این دیار، نسبت به رفع دغدغه ها و شناخت مشکلات و مسائل این عزیزان، تمامی سعی و تلاش خود را معطوف دارند.
نظر شما