به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا روزبهانی در پاسخ به گزارش خبری خبرگزاری مهر آورده است: پیرو درج خبر آسیب دیدن صورت دو دختر دانشجو مورخ 21/9/90 در دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان به اطلاع میرساند روز پنجشنبه مورخ 17/9/90 (نه شنبه 19/9/90 که خبرگزاری قید نموده است) در آزمایشگاه بیوشیمی بر اثر بی احتیاطی دانشجو هنگام کشیدن اسید لیتریک با پپیت قطراتی از آن به صورت یکی از دانشجویان پاشیده که بلافاصله توسط استاد مربوطه آزمایشگاه شستشو داده شده و با استفاده از محلول قلیائی اقدامات اولیه صورت گرفته و سپس به منظور جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی دانشجو به بیمارستان فلاورجان منتقل میگردد و بلافاصله از بیمارستان مرخص شده و بعد از آن توسط خانواده به متخصص پوست مراجعه شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان در ادامه آورده است: متاسفانه علی رغم عدم بروز عارضه جدی آن خبرگزاری با بزرگ جلوه دادن موضوع و سایتهای دیگر با عنوان "صورت دو دانشجو در آزمایشگاه با اسید سوخت" از قول خبرگزاری مهر به بزرگنمایی آن دامن زدهاند.
روزبهانی در ادامه سخنان خود بیان کرد: همانگونه که قبلا اشاره شد پیپت تنها یک لوله شیشهای است و نه دستگاه و خرابی آن معنا ندارد و صرفا علت حادثه بی احتیاطی دانشجو بوده، ثانیا در خبر از قول پدر دانشجو اظهار شده با گذاشتن نخستین قطره اسید در وسیله، اسید به بالا پاشیده که بنا به این اظهارنظر یک قطره اسید چگونه میتواند باعث سوزاندن صورت دانشجو گردد و ثالثا در پایان خبر به عدم پوشش بیمهای دانشجویان اشاره شده که لازم است به اطلاع برساند کلیه دانشجویان تحت پوشش بیمه حوادث بوده و در صورت ضرورت استفاده از آن امکان پذیر میباشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان در پایان آورده است ضمنا در خصوص مطالب انعکاس یافته از قول رئیس واحد توسط خبرگزاری معروض میدارد هیچ خبرنگاری از جانب خبرگزاری فوق با این مسئول مصاحبه نداشته است.
توضیحات مهر
درخصوص اینکه گفته شده تنها یک قطره اسید به صورت دانشجو پاشیده و چگونه می تواند همین یک قطره باعث سوزاندن صورت شود؟ باید گفت سوختگی توسط اسید بستگی به غلظت اسید دارد و بیان کردن کلمه سوختگی برای چنین وقایعی امری بدیهی است.
در پاسخ به این مسئله که این مسئول با خبرگزاری مهر هیچگونه گفتگویی نداشته نیز باید گفت: همانگونه که در متن جوابیه آمده در جایی موضوعی متناقض با این امر آورده شده چرا که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان در جایی از پاسخ خود به خبرگزاری مهر آورده است"همانگونه که قبلا اشاره شد پیپت تنها یک لوله شیشهای است و نه دستگاه و خرابی آن معنا ندارد و صرفا علت حادثه بی احتیاطی دانشجو بوده"و بیان این مسئله خود مبین صحت گفتگوی قبلی با این رسانه است و ناگفته پیداست که بسیاری از خبرنگاران همزمان در دو رسانه دیجیتال و مکتوب قلم می زنند و ذکر نام یک رسانه از سوی خبرنگار برای فرد مصاحبه شونده کفایت می کنند.
ذکر این نکته ضروری است که پدر یکی از دانشجویان آسیب دیده برخلاف قول رئیس دانشگاه فلاورجان مبنی بر پاشیدن تنها یک قطره اسید به صورت دانشجو مدعی شده است که علاوه بر آسیب رسیدن به بخشی از گوشه چشم صورت دخترش گونه وی و دوست همکلاسی اش نیز دچار آسیب شده است.
به هر حال در اختیار قرار ندادن عینک ایمنی در زمان کار با محلولها و اسیدهای خطرناک شیمیایی از سوی استاد آزمایشگاه و ملزم نکردن دانشجویان به استفاده از آن هیچ توجیهی ندارد.
نظر شما