سیدجواد تقوی در گفتگو با مهر گفت: نظارت بر بازار شب یلدا همچون سالهای گذشته از ده روز قبل از فرا رسیدن این مراسم سنتی آغاز شده و تلاش سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بر این است که بازار آرامی را برای مردم در این دوره فراهم آورد.
معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان افزود: با توجه به اینکه بیشترین تقاضا بر روی کالاهایی همچون خشکبار، آجیل، شیرینی و میوه به خصوص هندوانه و انار وجود دارد، این طرح با صدور بخشنامهای به تمامی سازمانهای صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور عملیاتی شده است و از روز سهشنبه هفته گذشته این طرح در سراسر کشور آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا پنجم دیماه سال جاری ادامه خواهد یافت، تصریح کرد: در این ایام بیشترین تمرکز بازرسی معطوف به کالاهای مذکور خواهد بود و لذا به صورت همه جانبه موضوع قیمتها را در شب یلدا رصد خواهیم کرد و دلالان امکان سوءاستفاده نخواهند داشت.
به گفته تقوی، بر این اساس هم ضرایب سود خردهفروشی و هم ضرایب عمدهفروشی مشخص شده است و حتی وضعیت بسته بندی کالاها نیز با نرخهای متعادل مطرح شده و مورد توجه خواهد بود. البته کیفیت نیز از سوی دستگاههای مرتبط زیر ذرهبین قرار دارد.
وی اظهار داشت: البته در این میان مردم نیز باید همانند همیشه بازار را زیر ذرهبین خود داشته باشند و هرگونه تخلف را با شماره تلفن رایگان 124 در میان گذارند تا بازرسان ما در کوتاهترین زمان در محل حاضر شده و به مورد شکایت رسیدگی کنند.
تقوی گفت: بازار شب یلدا را ده هزار بازرس از سازمان حمایت، اصناف و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها زیر نظر دارند و همه آنها بسیج شدهاند که این موضوع را پیگیری کنند که امید می رود بازار آرامی در شب یلدا برای مردم رقم بخورد.
نظر شما