به گزارش خبرگزاری مهر، جواد وحیدی با اشاره به اینکه برای برگزاری هرچه بهتر این المپیاد در لیگ رباتهای نمایشی المپیاد سه ماه تلاش شبانه روزی شده است، ابراز داشت: 11 تیم سه نفره که در مجموع 33 دانشجو را در خود گنجانده است در لیگ ربات های نمایشی شرکت دارند.
وی در تشریح رباتهای نمایشی افزود: آیتمهای خاصی برای این سری از رباتها در نظر گرفته می شود و در این دوره کاربری رباتها در بیرون، تجاری سازی آن، کاربرد در مسائل روزمره، مستندات حاصله از رباتها، وزن، حجم و میزان هزینه تمام شده از آیتم های مورد ارزیابی است.
سرداور لیگ رباتهای نمایشی المپیاد رباتیک پیام نور کشور تصریح کرد: حضور لیگ نمایشی در المپیادهای علمی کار تازه و جدیدی نیست و در بیشتر المپیادها وجود دارد.
وی در مورد سطح کمی و کیفی این رقابتها در محمود آباد گفت: سطح مسابقات مطلوب بوده ولی نسبت به مسابقات ایران یک مقدار سطح پائین تری دارد البته حضور دانشگاههای آزاد اسلامی و غیرانتفاعی در کنار دانشگاه پیام نور بر جذابیت آن افزوده است.
وحیدی در مورد وضع رباتیک ایران در بین دیگر کشورهای دنیا بیان داشت: ایران در بخش رباتهای نمایشی در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن دارد، البته در سالهای گذشته پیشرفتی نداشتیم ولی مدتی است که کشورمان جایگاه بسیار خوبی در جهان دارد و نتایج بین المللی ما در دنیا بیانگر این ادعاست.
نظر شما