به گزارش خبرگزاری مهر، عشرت شایق در نشست کارگروه حمایت از حقوق جوانان شمالغرب کشور ضمن ضروری دانستن وجود یک مجموعه متمرکز برای هماهنگ کردن نهادهای قرآنی کشور افزود: برای جلوگیری از حرکتهای موازی و هدر رفتن بودجه های اختصاص یافته به این مراکز، باید هرچه زودتر بین این مراکز هماهنگی های لازم صورت گیرد.
وی گفت: در حال حاضر متولیان امور قرآنی بسیار پراکنده عمل کرده و در بیشتر موارد نیز تعلیم و آموزش علوم قرآنی با توجه به سبک ها و منابع آموزشی مختلف براساس سلایق شخصی مربیان و متولیان مراکز قرآنی صورت می گیرد که نتیجه آن متفاوت بودن سطح معلومات تعلیم دیدگان است.
شایق محدود شدن سطوح آموزش و اختلاف فاحش امکانات آموزشی مراکز علوم قرآنی را از دیگر نتایج پراکنده کاری این گونه مراکز اعلام کرد و افزود: قرآن به عنوان کتاب زندگی ابعاد زیادی برای توجه، کار و ترویج دارد اما بدلیل عدم هماهنگی در بحث های آموزشی، هنوز نتوانسته ایم به سطح قابل قبولی در این زمینه دست یابیم.
وی گفت: بکارگیری صحیح امکانات، تشکیل اتاق های فکر، به کارگیری ابزارهای جدید همراه با استفاده از روش های علمی و جذاب جهت تعلیم از نیازهای اساسی در زمینه ترویج فرهنگ علوم قرآنی است و باید طوری عمل شود که امکان بهره وری کاربردی جوانان از مفاهیم قرانی در حقوق فردی واجتماعی فراهم شود.
این پژوهشگر همچنین با ابراز خرسندی از برنامههای شبکههای قرآنی صدا و سیما گفت: رادیو قرآن، سیمای قرآن و سایر شبکه های صدا و سیما برای انتقال و رشد فرهنگ قرآنی در جامعه گامهای خوبی برداشته اند ولی برای اعتلا یافتن و ماندگاری اقدامات و فعالیت های قرآنی باید فعالیت بیشتری انجام گیرد.
نظر شما