به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، محققين دانشگاه آيوواي امريكا در تحقيقي كه به تازگي انجام شد به اين نتيجه رسيدند كه طول عمر افرادي كه براي عبادت به اماكن مذهبي مثل مسجد و كليسا ميروند، 35 درصد بيشتر از افرادي است كه به عبادت خداوند نميپردازند.
اين دانشمندان پس از بررسي در مورد 550 شخص بالاي 65 سال به اين نتيجه رسيدهاند كه رفت و آمد مستمر به محلهاي عبادت دستگاه ايمني بدن را فعال كرده و جلوي بالا رفتن فشار خون و انسداد شريانها را ميگيرد.
محققين در بيان اين امر به اين موارد اشاره كردهاند كه حضور در محيط معنوي عبادتگاه، ارتباط با افراد ديگر، تفكر در امور ديني، حركات نماز به ويژه با جماعت كه خود نوعي ورزش بدني نيز محسوب ميشود، نفس خروج از منزل، دور شدن از احساس تنهايي و جدا شدن از جهان، بالا رفتن سلامت رواني و در نتيجه كم شدن تشويش و فشار عصبي كه اين امر سبب فعال شدن اين سيستم ايمني بدن در برابر امراض ناشي از پيري است.
اين تحقيقات كه دوازده سال به طول انجاميد همچنين نشان داده است كه درصد فوت در افرادي كه اهل عبادت نبودهاند يا به اماكن عبادت نرفتهاند حدود 52 درصد بوده است اما در افرادي كه بيش از يك بار در هفته در محلهاي عبادت ميروند، هفده درصد ميباشد.
اين پزشكان با اشاره به اين كه زيارتهاي معنوي مستمر از محلهاي عبادت باعث كاهش مواد مؤثر در بيماريهاي خوني سالخوردگان ميشود، افزودند: افراد متدين با التزام به دستورات دين كه به روشهاي سالم زندگي توصيه ميكند و از خوردن غذاها و نوشيدنيهاي مضر منع ميكنند، زندگي سالم تري دارند .
تحقيقات اخير دانشمندان امريكايي نشان ميدهد كه اعتقاد به خالق و عبادت ، به ويژه عبادت به صورت دستهجمعي سبب سلامتي و افزايش طول عمر ميشود.
کد خبر 148945
نظر شما