به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جلال مظفری با اشاره به قانون جدید رانندگی در کشور و شروع آن از اول دیماه، گفت: این جرایم برای کسانی افزایش پیدا میکند که به قوانین راهنمایی و رانندگی بیتوجه هستند و اگر کسی از قوانین راهور تخلف کند، جریمه میشود و برای فرد متخلف بار مالی دارد ولی اگر از فردی خطای اجتماعی سر بزند، چه چیزی میتواند آن را جبران کند.
معاون اجتماعی و انتظامی استان کرمانشاه تاکید کرد: راننده متخلف زمانی که با تخلف خود جان خود یا دیگران را به خطر میاندازد، آیا میداند هزینه جان یک نفر چقدر است.
معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه گفت: مدرسان آموزش خانواده شغل بسیار حساس و ظریفی دارند چرا که میخواهند هنجارهای اجتماعی، ارزشها و الگوها را به جامعه و خانوادهها منتقل کنند و ناهنجاریها و کجرویها را در جامعه کمرنگ کرده و با یک برنامهریزی دقیق به طور کلی از بین ببرند.
مظفری تصریح کرد: همه کارشناسان امور اجتماعی بر این عقیده اتفاق نظر دارند که پیشگیری اجتماعی بر پیشگیری انتظامی مقدمتر است.
وی در پایان گفت: دغدغه کارشناسان مسائل اجتماعی که از نیروی انتظامی به مدارس، دانشگاهها، کانونها، اردوگاهها و سایر مکانهای دیگر اعزام میشوند، این است که خانوادهها بیشتر از فرزندان خود صیانت کنند، رفت و آمدهای آنها را تحت نظر داشته باشند و در مقابل اعمال خلاف دیگران بیتفاوت نباشند.
نظر شما