مهدی ابویی در گفتگو با مهر در مورد کالاهای مرزنشینان گفت: قانون مبادلات مرزی تکلیف کالاهای مرزنشینان را مشخص کرده است، به طوریکه برای تقویت معیشت مرزنشینان اجازه داده است که تا 100 درصد اقلام خوراکی با معافیت بر اساس حجم اعلام شده توسط دولت وارد کشور شود.
معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین مرزنشینان می توانند لوازم خانگی را با تخفیف 50 درصدی وارد کشور کنند که این تخفیف قابل توجه است.
وی در مورد کالاهای ملوانی عنوان کرد: کالاهای ملوانی در ابتدا تا 150 هزار تومان بود، یعنی هر ملوان می توانست در ابتدا تا 150 هزار تومان کالا وارد کشور کند که این رقم هم اکنون به 1.5 میلیون تومان رسیده است که در هر سال می تواند تا 4 بار صورت گیرد.
ابویی تاکید کرد: نباید امتیازی که دولت برای ملوانان در نظر گرفته است به دلیل عدم اجرای قانون و مقررات به ورود انبوهی از کالاهای قاچاق تبدیل شود. به عنوان مثا،ل لنجی با 400 تن کالا به عنوان کالای ملوانی، بدون اعمال هیچگونه ضوابط و مقررات کالا وارد کشور می کند که این امر قاچاق رسمی محسوب می شود.
معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر اجرای قوانین توسط تمام دستگاههای مجری مبارزه با قاچاق کالا تاکید کرد و افزود: اگر در استانهای مرزی قانون اجرا نمی شود باید از دستگاه های مربوطه توضیح خواسته شود.
این مقام مسئول در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تصویب، ابلاغ و اجرا تا حدود 50 درصد از قاچاق پیشگیری خواهد کرد.
نظر شما