به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا مقیمی پیش از ظهر شنبه در حاشیه نشست روسای پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد فعالیت پلیس در پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اظهار داشت: پلیس از دو سال گذشته اطلاعاتی را در رابطه با این پرونده به دست آورده بود و با مجموعه بانک صادرات نیز مکاتباتی را در این زمینه داشتیم.
وی ادامه داد: در رابطه با این پرونده پلیس وارد عمل شده است و با دستور دادستان اقداماتی را در این پرونده انجام می دهد.
معاون مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی با بیان اینکه پلیس اقدامات ریشه ای را در امر مبارزه با جرم اقتصادی انجام داده است تاکید کرد: جرم اقتصادی و فعالیت ناسالم تاثیر مستقیمی روی اقتصاد سالم جامعه دارد. ما سعی می کنیم با جرائم اقتصادی به هر شکلی برخورد کنیم.
مقیمی تاکید کرد: اولین اقدام ما شناسایی چالش ها و تهدیدها بود و در این زمینه تعدادی از نیروها را برای آموزش به کشورهای دارای پلیس جرائم اقتصادی اعزام کردیم. ضمن اینکه قوانین موجود در این خصوص نیز احصاء شد.
وی با اشاره به اینکه جرائم اقتصادی تنها در تهران رخ نمی دهد، تصریح کرد: جرم اقتصادی تنها متعلق به تهران نیست و در اقصی نقاط کشور در حال رخ دادن است. اگر به فرمان 8 ماده ای مقام معظم رهبری در سال 80 توجه می کردیم هم اکنون بحث مقابله با جرائم اقتصادی به موضوعات اخیر کشیده نمی شد.
معاون مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی، پلیس را ضابط قوه قضائیه دانست و گفت: ما خودمان را موظف به تقویت امکانات و تکمیل نیرو برای مبارزه می دانیم و از ابتدای امسال نیز با گسترش بانک اطلاعاتی حضور فعالی برای ایجاد فضای اقتصادی سالم داشتیم.
وی تشکیل برخی پرونده های مفاسد اقتصادی را از اقدامات کوتاه مدت این پلیس برشمرد و تاکید کرد: در بلند مدت نیز سعی می کنیم امنیت اقتصادی کشور را تامین کنیم. ضمن اینکه امیدواریم به زودی شاهد تشکیل پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی باشیم.
نظر شما