به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدپور صبح شنبه در جلسه شورای راهبردی همایش ملی معنویت و قرآن پژوهی اظهار داشت: این همایش با تأکید بر دو عنوان "معنویت و سلامت" و "قرآن پژوهی و سلامت" کلی در محورهای معنویت و سلامت جسمانی، معنویت و سلامت اجتماعی، معنویت و سلامت روحی، معنویت، سلامت و جهاد اقتصادی و قرآن پژوهی و سلامت برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری این همایش در روزهای 21 و22 اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشریح روند برنامه های اجرایی، آمار مقالات رسیده و فعالیتهای صورت گرفته کمیته علمی، فراخوان دوم و اعلام تغییر زمان برگزاری همایش، ارسال دعوتنامه به محققین و پژوهشگران مطالبی بیان کرد.
دبیر علمی این همایش افزود: علاوه بر بخش اصلی همایش که همراه با سخنرانی، ارائه مقاله و پوستر برگزار خواهد شد، دو کارگاه منطقه ای مرتبط با موضوعات معنویت و سلامت و نیز قرآن پژوهی و سلامت تا پایان امسال برگزار خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز گفت: توجه به دین و رشد معنوی انسان در چند دهه اخیر افزایش یافته است.
علیرضا مسلم افزود: بسیاری از تحقیقات نشان می دهد که پرستش خدا، رفتار صحیح اخلاقی، حمایت اجتماعی، احساس رضایت و اتکا به قدرت بی نهایت پروردگار و عدم احساس بی پناهی از جمله تأثیرات دیدگاه معنوی بر سلامت و ارتقاء آن است.
مسلم با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در خصوص برگزاری همایش بر پیگیری و اجرای کامل مصوبات آن تأکید و اظهار امیدواری کرد: این همایش از طریق نهادینه سازی مفهوم معنویت در سلامت به طراحی الگوی پیشرفت و توجه به جایگاه انسان معنوی و سالم در فرآیند توسعه پایدار کمک کنند.
نظر شما