پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ دی ۱۳۹۰، ۱۸:۲۵

نفرات برتر مسابقه عکس عاشورایی در خراسان جنوبی معرفی شدند

نفرات برتر مسابقه عکس عاشورایی در خراسان جنوبی معرفی شدند

بیرجند - خبرگزاری مهر: اولین دوره مسابقه عاشورایی "قاب معرفت" خراسان جنوبی برگزار و نفرات برتر آن اعلام شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست معاونت هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: در آستانه فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) این مسابقه با موضوعات تعزیه و شبیه خوانی، عزاداریها و مراسم آیینی محرم در استان آغاز شد.

سید علی زمزم تصریح کرد: بیش از هزار و 200 عکس در مدت کوتاه برگزاری این مسابقه، به دبیرخانه مسابقه ارسال شد که در انتخاب مقدماتی 230 اثر انتخاب و در اختیار داوران قرار گرفت و 30اثربه بخش نمایشگاه راه یافتند.

وی افزود: پس از داوری آثار مهدی مقداری از شهرستان بشرویه به عنوان نفر اول و حسین توحیدی فر از بیرجند و سید مهدی سیدی از بشرویه مشترکا دوم و سعید کاظمی و محمد رضا آرین پور از بیرجند مشترکا سوم شدند و مجتبی مظلوم زاده از قاین و رضا شبان از بیرجند  نیزمورد تقدیر قرار گرفتند.

زمزم بیان کرد: نمایشگاهی از آثار برگزیده این مسابقه از 20 دی ماه  لغایت 25 دی ماه امسال در نگارخانه شهر بیرجند با همت سازمان رفاهی و تفریحی شهرستان بیرجند برپا خواهد شد.

کد خبر 1505623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha