دكتر شهرام علمداري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در خصوص مشخصات آمبولانس هاي خصوصي و 115مجاز به فعاليت در كشور گفت: بر روي بدنه آمبولانس هاي دولتي خطي به رنگ قرمز، رنگ لباس پرسنل آنها سفيد، درج شماره 115و رايگان بودن خدمات بر جدار آنها نوشته شده است.
وي ادامه داد: بر روي بدنه آمبولانس هاي خصوصي خطي به رنگ آبي وجود دارد و رنگ لباس پرسنل آنها نيز آبي است، همچنين آمبولانس هاي خصوصي حق نوشتن كلمه اورژانس و يا آي. سي. يو را بر بدنه آمبولانس ندارند و پرسنل آنها حتما بايد دوره هاي آموزشي لازم را گذرانده و امكانات و تجهيزات تعيين شده را به همراه داشته باشند.
دكتر علمداري افزود: آمبولانس هاي خصوصي بايد برگه مجوز تردد را بر روي شيشه عقب خود قرار داده باشند و در صورت نداشتن اين برگه نشان دهنده اين است كه اين آمبولانس ها به صورت غير قانوني فعاليت مي كنند كه با مشاهده نيروي انتظامي اين آمبولانس ها متوقف مي شوند.
وي گفت: بر اساس تفاهم نامه اورژانس كشور با نيروي انتظامي، ابلاغيه اي به نيروهاي انتظامي سراسر كشور فرستاده شده است تا براساس آئين نامه موجود با دستگاه هاي آمبولانس متخلف برخورد شود.
دكتر علمداري ادامه داد: اين ابلاغيه براي معاونت درمان تمامي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور فرستاده شده است تا با كمك مردم و انتقال شكايت هاي آنها از طريق شماره تلفن هاي 6462898 و 6469928 مربوط به شكايات شهروندان تهراني و شماره 115 براي شهرستاني ها، با دستگاههاي آمبولانسي متخلف برخورد شود.
وي اظهار داشت: اخذ پول اضافه نسبت به ميزان تعيين شده براي آمبولانس هاي خصوصي، برخورد نامناسب، عدم جلب رضايتمندي بيمار از سوي پرسنل آمبولانس ها، اخذ هزينه از بيمار در آمبولانس هاي 115 از جمله موارد تخلف محسوب مي شود كه در صورت مشاهده مي توانند با اين تلفن هاي مربوط به شكايات تماس بگيرند.
دكتر علمداري گفت: آمبولانس ها چه خصوصي و چه دولتي بايد داراي شماره پلاك باشد و در صورت تخلف شهروندان بايد مراتب را گزارش كنند تا متخلفان تحت پگيرد قانوني قرارگيرند.
وي با بيان اينكه در مرحله اي قرار داريم كه علاوه بر وجود بازرسان، نظارت مردم براي اورژانس هم از اهميت زيادي برخوردار است چرا كه مردم بهترين ناظران در هنگام بروز تخلف هستند.
نظر شما