پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۱۱

مصلح:

دشمنان برای زیرسوال‌ بردن سلامت انتخابات برنامه‌ریزی کرده‌اند

دشمنان برای زیرسوال‌ بردن سلامت انتخابات برنامه‌ریزی کرده‌اند

دشتستان - خبرگزاری مهر: امام جمعه برازجان گفت: دشمنان برای زیرسوال‌ بردن سلامت انتخابات برنامه‌ریزی کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح در خطبه‌های امروز نماز جمعه برازجان با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: تقوا و پرهیزگاری از مهم‌ترین نشانه‌های یک فرد مومن است و رعایت تقوا یک امر مهم در موفقیت و سربلندی انسان در دنیا و آخرت است.

وی در ادامه با تسلیت 28 صفر سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) افزود: پیامبر اسلام(ص) مردم را از شرک و جهل رهایی داد و با آوردن دین اسلام زندگی انسان‌ها را هدفمند کرد.

امام جمعه برازجان با اشاره به روز وقف خاطرنشان کرد: وقف به معنای بخشیدن بخشی از مال به نیازمندان است و وقف در واقع عملی صالح و ماندگار است که همواره پابرجاست.

وی ضمن تقدیر از حضور مردم در مراسمات دهه آخر صفر و روز اربعین گفت: مراسم این روز با نظم خاصی برگزار شد و امیدواریم چنین مراسماتی مورد توجه سیدالشهدا قرار بگیرد.

مصلح تصریح کرد: در قرآن به وقف اشاره بسیار زیادی شده و از نظر قرآن وقف جایگاه والایی دارد و از مسئولان اوقاف انتظار داریم نسبت به حفظ و حراست از موقوفات اهتمام ورزند.

امام جمعه برازجان به انتخابات مجلس نهم اشاره کرد و یادآور شد: امام راحل تاکید زیادی بر حضور گسترده مردم در انتخابات داشتند و انتخابات اوج مردم‌سالاری دینی در این نظام است.

مصلح اضافه کرد: دشمنان برای زیر سئوال بردن سلامت انتخابات برنامه‌ریزی و توطئه کرده‌اند و باید به گونه‌‌ای عمل کنیم که دشمنان ناامید شوند.

وی ادامه داد: مجریان انتخابات باید با حفظ امانت‌داری و توجه به قانون در اجرای انتخابات به گونه‌ای عمل کنند که هیچ شک و شبهه‌ای در سلامت انتخابات بوجود نیاید و کسی نتواند از آنان سوء استفاده کند.

امام جمعه برازجان خواستار حضور گسترده مردم در این انتخابات شد و افزود: مردم با حضور پرشور خود در انتخابات بار دیگر وفاداری خود به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت‌مداری خود را به جهانیان ثابت خواهند کرد.

کد خبر 1514123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha