به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر جاهدی ظهر دوشنبه در جمع مدیران گناباد در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: شهرستان گناباد با متوسط بارندگی 140 میلی متر در سال، 60 درصد متوسط بارندگی استان و 50 درصد متوسط بارندگی کشور را دارد و همین عامل باعث شده جزو مناطق خشک و نیمه خشک قرار گیرد.
وی افزود: با همکاری فرمانداری شهرستان تا تاریخ 5 بهمن تعداد 17 جلسه ستاد بهره وری و ارتقاء آب با 121 مصوبه تشکیل شد که برآورد این جلسات 98 طرح بود که در دستور کار قرار گرفت و 523 هکتار جهت اجرای آبیاری تحت فشار به بانک معرفی شدند و وام خود را دریافت کردند.
جاهدی با بیان اینکه از ابتدای سال 50 کیلومتر لوله گذاری انتقال آب را داشتیم افزود: سالانه 5 تا 6 کیلومتر لوله گذاری انجام می شد ولی امسال تا این مرحله 50 کیلومتر انجام شده که امید است تا پایان سال به 80 کیلومتر برسد و به این ترتیب 15 میلیون و 600هزار مترمکعب صرفه جویی آب را در آینده نزدیک خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: اعتباری که برای آبیاری تحت فشار اختصاص می یابد به ازای هر هکتار 3.5 میلیون تومان است و بقیه هزینه توسط افراد تهیه می شود که این مبلغ برای طرحهای بزرگ خیلی خوب است ولی برای طرحهای کوچک این اعتبار کفایت نمی کند و این در مورد باغات شهرستان هزینه ها را چندبرابر می کند.
رئیس اداره تعاون و کار شهرستان نیز در ادامه گفت: تعهد امسال شهرستان در بحث اشتغالزایی دو هزار و 760 مورد بود که با پیگیریهای فرمانداری و اهتمام ویژه دستگاه های اجرایی پنج هزار و 750 شغل توسط دستگاههای اجرایی ثبت سامانه رصد شده است.
هادی افرادی افزود: بیشترین آمار ثبت شده توسط سامانه رصد مربوط به جهاد کشاورزی، کمیته امداد و صندوق مهر امام رضا(ع) بود.
وی ادامه داد: در بحث مشاغل خانگی هزار و 395 طرح به بانکهای عامل معرفی شدند که به 575 طرح تسهیلات پرداخت شد که رتبه اول استان را در این زمینه کسب کردیم.
افرادی گفت: بانکهای عاملی که بیشترین پرداخت را در شهرستان به طرحهای مشاغل خانگی داشتند بانکهای ملی، صادرات، کشاورزی، ملت و مسکن بوده است.
نظر شما