به گزارش خبرگزاری مهر، عباس حسنی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 114 نفر به میزان هفت هزار و 158 نفر ساعت در بخش آموزش در صنایع در این شهرستان آموزش دیده اند که از این تعداد 99 کارآموز در آزمون شرکت کرده اند.
وی بیان داشت: تاکنون برای 75 نفر از این افراد گواهینامه مهارت صادر شده است.
حسنی رشته های آموزشی در این بخش را امدادگر حوادث، شاطر نان تافتون، کارگر عمومی لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی درجه 3، نصب تجهیزات و راه اندازی تابلوهای الکتریکی و کاربرد رایانه و اینترنت در محیط کار عنوان کرد.
وی همچنین با اشاره به آموزش مهارت در پادگان این شهرستان افزود: در سال جاری به افراد در حین انجام خدمت سربازی در این شهرستان به میزان سه هزار و 90 نفر ساعت آموزش برای 69 سرباز وظیفه ارائه شده است.
حسنی دوره های برگزار شده برای سربازان نظام وظیفه در ابرکوه را کارآفرینی و ICDL درجه دو اعلام کرد.
برگزاری 45 دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه ای خوهران میبد
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای میبد گفت: در 10 ماه نخست سال جاری 45 دوره آموزش مهارت برای 621 نفر از کارآموزان خواهر این شهرستان برگزار شده است.
طیبه دهقانی اظهار داشت: از افراد شرکت کننده در دوره های آموزشی تا مهر ماه سال جاری 451 نفر در سنجش مهارت قبول شده و گواهینامه مهارت دریافت کرده اند.
وی افزود: در بخش واگذاری 10 رشته آموزشی شامل طراحی و دوخت، صنایع دستی، صنایع غذایی، فناوری اطلاعات، امور مالی، صنایع بافت، عمران، هنرهای تجسمی، هنرهای تزئینی و صنایع چوب ویژه کارآموزان ارائه شده است.
دهقانی ادامه داد: رشته های طراحی دوخت با شرکت 250 مهارت آموز و صنایع غذایی با شرکت 117 نفر بیشترین استقبال را در این بخش به خود اختصاص داده است.
رشد 275 درصدی تعداد دوره های آموزشی مرکز فنی و حرفه ای مهریز
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان مهریز گفت: با توجه به گسترش دامنه علم، دانش و صنعت در دنیای امروز، لازم است موسسات آموزشی به منظور رفع نیازهای آموزشی جامعه مطابق نیاز روز، رشته ها و گرایش های مختلف را تعریف کنند.
ابواقاسم هاشمی اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان مهریز با چنین نگرشی به موضوع عنوان شده افزایش رشته های آموزشی را از سال 1387 در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه در سال 87 این مرکز دارای 16 رشته آموزشی بوده است، عنوان کرد: از سال 87 تاکنون 28 رشته آموزشی دیگر در این مرکز راه اندازی شده است.
هاشمی یادآور شد: در سال جاری هفت رشته آموزشی از قبیل کابر اتوکد درجه دو، کاربر رایانه، پارچه ساز تزئینی، تکه دوزی با دست، شهروند الکترونیک، پرورش دهنده گل رز و کشتکار گلخانه های هیدروپونیک برای خواهران این مرکز راه اندازی و آموزش داده شده است.
افزایش 13 رشته آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای بافق
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بافق گفت: در سال جاری 13 رشته آموزشی در این مرکز راه اندازی شده که از این تعداد هشت رشته مربوط به برادران و بقیه ویژه خواهران است.
کاظم ناظمی عنوان کرد: رشته های کابر GPS، کمک نقشه خوان صنعتی، نصب و سیم کشی مدارات الکتریکی ساختمان، لوله کشی گاز خانگی و تجاری، کابر PLC درجه دو، ایمنی برق، تعمیر و سیم پیچی موتورهای اسنکرون، ابزار تیز کنی و اقدامات اولیه در حوادث و حریق رشته های آموزشی است که برای برادران مرکز آموزش فنی و حرفه ای بافق راه اندازی شده است.
وی رشته های جدید خواهران این مرکز را کابر GPS، شیرینی پز شیرینی های خشک، سوخت نگار چوب و نی، خیاط لباس کشی و لباس عروس اعلام کرد.
ناظمی بیان داشت: رشته نصب و سیم کشی مدارات الکتریکی ساختمان با برگزاری هفت دوره و آموزش 103 نفر و رشته کمک نقشه خوان صنعتی با شش دوره و آموزش 94 نفر بیشترین استقبال را در بین رشته های تازه تاسیس داشته است.
نظر شما