محمدحسین آیتی در حاشیه بازدید از بیمارستان حکیم دانشکده علوم پزشکی نیشابور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان با 46 عنوان نشریه جایگاه اول را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور داراست.
وی اظهار داشت: دانشگاههای علوم پزشکی آذربایجان شرقی با 27 عنوان و گلستان با 14 عنوان به ترتیب در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند.
رئیس مرکز امور دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدون آنکه تعداد نشریات دانشگاه علوم پزشکی مشهد را عنوان کند، یادآور شد: دانشگاه مشهد در جایگاه قبلی خود قرار ندارد و وضعیت فعلی مطلوب نیست.
آیتی تصریح کرد: البته تعداد نشریات منتشره در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، بیشتر از این تعداد است، ولی انها به صورت نامنظم و گاهنامه منتشر میشوند.
وی درباره نحوه حمایتهای وزارتخانه بهداشت از نشریات دانشجویی، توضیح داد: سالانه بیش از 30 کارگاه آموزشی برای ارتقاء دانش روزنامه نگاری فعالان نشریات دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود که البته درصدد مهندسی مجدد آن هستیم.
وی افزود: این اقدام برای این است که تا به جای اینکه دانشجویان به صورت متمرکز در یکی از دانشگاهها حضور یافته و آموزش ببینند، بخش اعظم این آموزشها به سمت غیر حضوری با استفاده از سی دی و کتاب برگزار شود.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه سیاست گذاری مرکز امور دانشجویی و فرهنگی وزارتخانه این است که فعالان عرصه نشریات به سمت حرفهای شدن بروند، اطلاع داد: کارگاه مقدماتی در قشم برگزار شد و کارگاه تکمیلی بیست و هفتم بهمن ماه جاری در همدان برگزار میشود.
آیتی اضافه کرد: دانشگاهها موظفند تا حد امکان به لحاظ در اختیار داشتن امکانات و منابع مالی تا حد امکان از نشریات دانشجویی حمایت کنند.
نظر شما