به گزارش خبرگزاری مهر،هیربد معصومی ، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درجلسه نظارت دوره ای معاونت شهرسازی و معماری که با حضورشهردار منطقه 7 ، معاونین، شهرداران نواحی و کارکنان حوزه شهرسازی در این منطقه برگزار شد با اشاره به اینکه منطقه 7 یکی از فعال ترین مناطق در پیشبرد اهداف شهرسازی و توسعه پایدار شهری است ، گفت: انتظار از این منطقه به لحاظ اجرای مصوبات معاونت شهرسازی بسیار بالاست و حساسیت و نظارت شهردار این منطقه نشان از اهتمام این نهاد ، به مباحث شهرسازی دارد.
معصومی با تاکید بر گام برداشتن در مسیر تسهیل مسائل و مشکلات شهرسازی منطقه ، الگو شدن شهر تهران برای دیگر کلان شهرها را خواستار شد.
وی به تلاش منطقه 7 در زمینه احیای بافت فرسوده نیز اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به ارائه بسته های تشویقی، تسهیلاتی، تعامل دفاتر تسهیل گری و مناطق مشمول وجود بافت فرسوده، به 8 درصد از رشد نوسازی بافت فرسوده رسیدیم که با حد نصاب قانونی 10 درصد فاصله اندکی داریم.
معاون شهرسازی و معماری تهران همچنین به احداث پارکینگ محلات به عنوان محرک توسعه و شهرسازی محله ها اشاره کرد و گفت: نوسازی بافت فرسوده و ناپایدار شهری نیازمند تشویق و ترغیب شهروندان با ارائه بسته های حمایتی است که جانمایی پارکینگ های محلات یکی از این موارد است .
وی، با توجه به اهمیت پروژه های دوازده گانه کلان شهر تهران ؛ منطقه 7 را به نظارت بر بهسازی و نوسازی محور خیابان دماوند از میدان امام حسین(ع) تا چهار راه تهرانپارس به منظور یکپارچه سازی در حوزه شهرسازی و زیباسازی مکلف کرد.
در ادامه این جلسه میرزایی فلاح شهردار منطقه 7 نیز گفت: آغاز سال 90 با پیگیری ویژه در دو محور اصلی طرح امتداد بزرگراه امام علی و بهینه سازی خیابان دماوند در منطقه همراه بود.
وی افزود: حدود 2 کیلومتر از این طرح که خود از فرسوده ترین بافت ها است، در منطقه 7 قرار دارد که از 1700 معارض موجود با 1100 مورد توافق صورت گرفته و 600 مورد از آن به تملک شهرداری در آمده است.
وی ادامه داد: منطقه 7 رکورد بی سابقه ای را با همیاری و اعتماد شهروندان از لحاظ پیشرفت پروژه های شهری را به ثبت رسانده و می توان گفت از دلایل اجرای این طرح تحریک نوسازی بافت فرسوده بوده است.
شهردار منطقه 7 در خصوص ساماندهی و بهسازی خیابان دماوند نیز گفت: مباحث شهرسازی این محدوده از میدان امام حسین تا چهار راه تهرانپارس نسبت به مسائل عمرانی از سرعت کمتری برخوردار است که باید توجه بیشتری به آن کرد.
در پایان در مورد اجرای طرح استقبال از بهار در ادارات همچون محیط شهری، رسیدگی به املاک متروکه، بررسی وضغیت املاک رها شده در حال ساخت،توجه به نکات ایمنی هنگام سخت و ساز و حصار کشی اطراف آن ها ،رسیدگی به احیای بافت فرسوده و ساماندهی پل سید خندان و تبدیل آن به نمادی فرهنگی و اجتماعی با حفظ پایانه حمل و نقل شهری بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما