پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۴:۰۸

جمشیدی عنوان کرد:

پیش بینی مشارکت بالای 80 درصد گلستانیها در انتخابات

پیش بینی مشارکت بالای 80 درصد گلستانیها در انتخابات

آق قلا - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی اممنیتی استاندار گلستان گفت: مردم ولایتمدار استان در انتخابات 12 اسفند بار دیگر با حضور آگاهانه و دشمن شکنشان یک حماسه دیگر را با مشارکت بیش از 80 درصد رقم خواهند زد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جمشیدی روز سه شنبه در همایش "حضور حداکثری در انتخابات و تأثیر آن بر بیداری اسلامی" افزود: حضور حداکثری ومومنانه و انتخاب اصلح دو استراتژی نظام دینی و مورد تأکید مقام معظم رهبری است که باید به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی با بیان اینکه مردم همواره به نظام و رهبرشان عشق می ورزند عنوان کرد: این عشق و علاقه یک سرّ الهی و مظهر شکست ناپذیری ملت است و این مردم ثابت کرده اند که هر گاه که لازم بوده با همت بلند، تدبیر و آگاهی از شرایط  وارد میدان شده  و دشمنان نظام را با حضور حداکثری و جواب دندان شکن مأیوس ساخته اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اظهار داشت: ملت ایران حیاطشان با اسلام و قرآن عجین شده و وقتی که چنین ویژگی در یک نظام وجود دارد، مستکبرین با شما سر ناسازگاری خواهند داشت.

وی افزود: اینکه امروز 33 بهار پیروزی را جشن گرفته ایم بدلیل همان ویژگی استکبار ستیزی ملت بوده که هیچگاه اسیر توطئه ها و شیطنت های دشمن نشدند و با فکر و اندیشه برتر ، اعتقاد دینی ، مقاومت و استکبار ستیزی خود جهان اسلام را بیدار کرده و موجی از بیداری اسلامی را بوجود می آورد.

معاون استاندار گلستان اضافه کرد: امروز انقلابهای اسلامی مردم منطقه که برگرفته و به تبعیت از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است دارای سه ویژگی بارز " مردمی بودن ، دارای تفکر و اندیشه اسلامی بودن و جهت گیری ضد اسرائیلی داشتن است.

وی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل غاصب دچار ترس و هراس جدی شده اند ، به این دلیل که جوانان کشورهای اسلامی  در مسیر پیچ بزرگی از تاریخ قرار گرفته اند که سر این پیچ ، آدرس و مسیر انقلاب اسلامی ایران نصب شده است و با مطالعه آن آدرس، دلداده انقلاب اسلامی و دست آوردهای آن شده اند.

کد خبر 1539718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha