به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر این قانون که در روزهای پایانی سال 88 از بنیاد شهید جدا و به عهده دستگاه های دولتی گذاشته شد؛ به دلیل اینکه اجرا نشدن توسط دستگاههای اجرایی استان مشکلات فراوانی برای جانبازان ایجاد کرده است.
قانونی که تنها نمک بر زخم های جانبازان می پاشد
می توان به جرات گفت؛ از هنگامی که هزینه درمان جانباز بر عهده دستگاه های دولتی گذاشته شد، می شد فهمید که این قانون دست و پا گیر درمانی نیز تنها نمک بر دردها و زخم های جانبازان می پاشد.
یکی از جانبازانی که در اداره ثبت احوال کار می کند، در رابطه با این قانون به خبرنگار مهر می گوید: ما جانبازان نیازمند حمایت و پشتیبانی هستیم و من به نمایندگی از سایر جانبازان از مسئولین امر تقاضا دارم که ما را اسیر زد و بندهای اداری و کاغذ بازی ها نکنید.
صادق منادی تصریح کرد: از هنگام اجرای این قانون مشکلات و گرفتاری های بسیاری برای جانبازان و ایثارگران بوجود آمده و فریاد ما این روزها به گوش هیچ مسئولی نمی رسد.
وی با بیان اینکه این قانون برای ایثارگران زیبنده نیست افزود: چرا مسئولان فراموش کرده اند که ما برای دفاع از همین آب و خاک جانباز شده ایم، منتی بر سر کسی نیست اما لااقل برای هزینه درمان ما فکری اساسی بکنید.
یکی دیگر از جانبازان نیز که در شرکت برق کار می کند نیز بیان کرد: تامین هزینه های درمان جانبازان باید همانند سال های گذشته توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت شود زیرا دستگاههای دولتی تجربهای در این زمینه ندارند و در مجموع پرداخت هزینه درمان جانبازان در بودجههایشان تعریف نشده است.
علی مشفق ادامه داد: هزینه های گزاف درمان و داروهای جانبازان به شدت این اقشار را تحت فشار گذاشته اما هیچ کس حاضر به پاسخ گویی نیست و تمام مسئولین توپ را به میدان دیگری می اندازند.
برای پرداخت هزینه های درمانی جانبازان اقدامی شود
یکی دیگر از جانبازان نیز با بیان درد دل های خویش گفت: در تمام کشورهای دنیا از بازماندگان جنگ حمایت می کنند و به نحوی شایسته برای آنها برنامه ریزی می کنند با توجه به تاکیدات بزرگان انقلاب انتظار این است که مشکلات ماهم مورد رسیدگی قرار گیرد.
حسین ذباح ادامه داد: لااقل برای پرداخت هزینه های سرسام آور جانبازانی که از سرزمین اسلامی دفاع کرده اند اقدامی شایسته انجام دهید.
قانون های مصوب برای جانبازان اجرایی نیست
وی ادامه داد: جانبازان و ایثارگران منفعت طلب نیستند آنها تنها برای پرداخت هزینه های درمان خود از مسئولین کمک می خواهند آنها به دنبال حق و ناحق نیستند.
ذباح با بیان اینکه جانبازان نباید به فراموشی سپرده شوند تاکید کرد: هزار و یک قانون توسط نمایندگان مجلس برای جانباران به تصویب رسیده اما حتی یک قانون نیز برای این اقشار به درستی اجرا نشده و در مجموع اجرایی نیست.
وی با اشاره به این مطلب که جانبازان به قانون هایی که از سوی نمایندگان مجلس به تصویب می رسد امید ندارند، افزود: چه سخت است که قانون وجود داشته باشد اما هیچ دستگاه و نهادی نسبت به قانون مصوب توجه و اعتنایی نکنند.
اما مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در رابطه با این قانون به خبرنگار مهر گفت: مطابق قانون برنامه پنجم توسعه هزینه درمان جانبازان به شکل کامل بر عهده دستگاه های اجرایی است که جانباز در آن شاغل است.
وجود 48 هزار جانباز در خراسان رضوی
عابدین عابدی مقدم تاکید کرد: برخی از دستگاه ها در اجرای این قانون تعلل می کنند و نسبت به پرداخت هزینه درمان جانبازان شانه خالی می کنند که این امر باید توسط دستگاه های ذی ربط جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه 48 هزار جانباز در خراسان رضوی وجود دارد تصریح کرد: هزینه درمان 20 هزار جانباز شاغل در اختیار دستگاه ها قرار گرفته که در این زمینه برخی از دستگاه ها این بند قانونی را جدی نمی گیرند و گمان می کنند این قانون تنها در حد حرف باقی خواهد ماند.
عابدی مقدم ادامه داد: امیدواریم مشکلات پیش آمده از طریق وزارتخانه های مربوطه پیگیری شود تا در آینده مسئله ای در رابطه با هزینه های درمان جانبازان ایجاد نشود.
...............................
گزارش: مرضیه صاحبی
نظر شما