دكتر ايرج خسرونيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: فعاليت پزشكان در حرفه هايي نظير پرستاري باعث از بين رفتن ميزان زيادي از هزينه و زمان مي شود چرا كه اگر قرار بود كه اين پزشكان در زمينه پرستاري خدمت كنند ديگربه هفت سال تحصيل براي گرفتن مدرك پزشكي نياز نبود چون ارائه خدمات پرستاري نيازمند سه سال تحصيل است.
وي اظهار داشت: تعداد فارغ التحصيلان رشته پزشكي عمومي در كشور بيش از حد مورد نياز در تهران و مراكز شهرستان است كه متاسفانه از يك سو اغلب پزشكان درخواست ارائه خدمت در تهران و مراكز استان ها را دارند و از سوي ديگر، ظرفيت استخدام و پذيرش نيرو در مراكز استان ها نيز تكميل شده است.
دكتر خسرونيا با بيان اينكه بسياري از پزشكان براي گذران زندگي به حرفه هايي مانند نوازندگي و آواز خواني و بساز و بفروشي و روزنامه نگاري روي آورده اند، افزود : ايجاد شرايط مناسب براي انجام فعاليت هاي پزشكي وظيفه دولت است و فعاليت هاي غير پزشكي برخي از پزشكان سبب مي شود كه بسياري از دانشجويان اين رشته در ابتداي تحصيل از ادامه آن منصرف شده و يا با بي انگيزگي به تحصيل ادامه داده و فارغ التحصيل شوند.
وي تصريح كرد: بي انگيزگي دانشجويان رشته هاي پزشكي به علت آگاهي از وضعيت نامناسب پزشكان باعث مي شود كه در نهايت پزشكاني با عدم كيفيت كاري به جامعه تحويل داده شوند.
نظر شما