پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اسفند ۱۳۹۰، ۱۹:۰۰

صفایی بوشهری خبر داد:

ساماندهی 110 کشیک راهداری در استان بوشهر برای نوروز

ساماندهی 110 کشیک راهداری در استان بوشهر برای نوروز

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از ساماندهی 110 کشیک راهداری در استان بوشهر برای نوروز خبر داد.

علیرضا صفایی بوشهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر با تمام ظرفیت موجود برای رفاه و آسایش شهروندان تلاش می‌کند و تمهیدات ویژه‌ای نیز برای مهمانان و مسافران نوروزی اندیشیده‌ایم.

مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر از آمادگی راهداران برای استقبال از مسافران نوروزی خبر داد و افزود: فعالیت‌های این اداره کل در ایام نوروز شتاب بیشتری می‌گیرد و خدمات لازم به مردم ارائه می‌شود.

وی با اشاره به حضور راهداران همزمان با ایام تعطیل در محورهای استان بوشهر ادامه داد: 110 کشیک راهداری ساماندهی شده‌اند و از 25 اسفند ماه در راهدارخانه‌های استان مستقر می‌شوند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر خاطرنشان کرد: پاکسازی حاشیه راه‌ها، لکه‌گیری و نصب علائم، شستشوی تابلوها و تجهیز و آماده‌سازی راهدارخانه‌های استان برای اسکان مسافران در مواقع لزوم از جمله اقدامات این اداره در نوروز است.

صفایی بوشهری گفت: نصب بنر با پلاکارد با عناوین شعارهای ایمنی و راهنمایی مسافران در جاده‌ها، ساماندهی و استفاده از سیستم مانیتورینگ جاده‌ها برای مدیریت و کنترل ترافیک در بزرگراه‌ها نیز از دیگر اقدامات این اداره کل در عید نوروز امسال است.

وی از فعالیت 458 راهدار در مناطق مختلف استان خبر داد و اظهار داشت: این راهداران با 88 دستگاه ماشین‌آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین در محور ها و راه‌های مواصلاتی استان بوشهر فعالیت می‌کنند.

صفایی بوشهری یادآور شد: از همه توان و ظرفیت موجود در سطح استان برای سلامت مردم و مسافران استفاده می‌کنیم و فرصت‌ها را هدر نمی‌دهیم.

کد خبر 1545506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha