اين نويسنده در گفت وگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر ، با بيان مطلب فوق افزود : يكي از دلايل توفيق نويسندگان خارجي ، معيارمند بودن آنها و توجه به جنبه هاي تكنيكي اثر است ، اما متاسفانه در كشور ما اين موضوع محلي از اعراب ندارد .
نويسنده ي رمان " پرواز بر فراز بوسني " تصريح كرد : با آغاز انقلاب اسلامي ، نسل جديدي كه داستان نويسي را آغاز كرد ، هم براي فرار از فضاي تخيلي ساخته شده در زمان سابق و هم براي پرداختن به موضوع دفاع مقدس ، ناخودآگاه مسائل اجتماعي را رها و تمام توان خود را صرف جنگ كرد ، اين خلاء چيزي حدود يك دهه طول كشيد و بي آنكه اين نويسندگان نوپا چنين تصميمي داشته باشند ، از فضاي اجتماعي نسل سوم انقلاب دور شدند .
اكبرزاده : نويسندگان ما از تبيين فرهنگ نابي كه طي سالهاي پس از انقلاب در بيرون از كشور ، نمود بيشتري داشته است ، غافل شده اند . |
اين نويسنده اظهار داشت : متاسفانه از آنجايي كه نويسندگان نيزخواهان بيان دردهاي جامعه هستند ، بيشتر مسائل فقر ، بيكاري و نارسايي هاي اجتماعي را در آثارشان برجسته مي كنند و ناخودآگاه از تبيين فرهنگ نابي كه طي سالهاي پس از انقلاب در بيرون از كشور ، نمود بيشتري داشته است ، غافل شده اند .
محمود اكبرزاده كه كتاب رمان " ويتنام - تهران " را با موضوع جنگ سه گانه ي آمريكا و ويتنام ، ايران و عراق و عراق و آمريكا زير چاپ دارد ، اظهار داشت : نفس وجود نهادهايي كه كار حمايت از اهل قلم را برعهده دارند ( اعم از دولتي و خصوصي ) ، لازم و قابل احترام است ، اما اين نهادها درحال حاضر به استقلال فكري و هويت فرهنگي نويسندگان و شاعران ، توجه چنداني ندارند و آنان را محدود به رعايت آنچه خودشان صلاح مي دانند ، مي كنند ، در چنين وضعيتي ارزش غايي فرهنگ و قلم پنهان مي ماند .
نظر شما