ناصح قادری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در خصوص فعالیت های زیست محیطی و پاک کردن آلودگی شهرها از پسماندها و فاضلاب فعالیت های مناسبی صورت گرفته است. به طوری که بیش از 97 درصد مناطق شهری استان دارای شبکه فاضلاب هستند.
وی وجود تصفیه خانه های فاضلاب در شهرها را در کاهش آلودگی های زیست محیطی بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: در حال حاضر در سه شهر سنندج، قروه و سقز تصفیه خانه فاضلاب وجود دارد و در شش شهر دیگر استان نیز عملیات ساخت و احداث آنها با پیشرفت 60 تا 70 درصدی روبرو شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم توسعه در 25 شهر استان کردستان تصفیه خانه های فاضلاب راه اندازی شوند تا خطر آلودگی های زیست محیطی به وسیله فاضلاب های شهری کمتر شود.
قادری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر میزان آلودگی آب موجود در مسیر فاضلاب های شهری در کردستان 10 میلی گرم در لیتر است و این میزان در سنندج هفت میلی گرم در لیتر است.
وی یادآور شد: طی چند سال اخیر فعالیت های مناسبی در راستای کاهش این آلودگی ها صورت گرفته است به طوری که میزان آلودگی از 250 میلی گرم در لیتر به کمتر از 10 میلی گرم در لیتر رسیده و نسبت به میانگین کشوری نیز که 50 میلی گرم در لیتر است رقم بسیار قابل قبولی است.
قادری در ادامه به مدیریت پسماند و فاضلاب های روستایی در استان کردستان اشاره کرد و افزود: با تشکیل کارگروه مدیریت پسماند استان کردستان برنامه ریزی های مناسبی در این خصوص صورت گرفته است و انتظار می رود که در این بخش اقدامات بهتری در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: در حال حاضر با تشکیل گروه های کارشناسی میزان آلایندگی و پسماندهای واحدهای تولیدی و صنعتی در حال بررسی است و پس از بررسی آمارها از نظر کمی و کیفی واحدهای صنعتی تفکیک و طبقه بندی می شوند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست کردستان در پایان بازرسی و نظارت بر پروژه های تولیدی و صنعتی در حال ساخت را نیز یکی دیگر از اولویت های کاری محیط زیست برای جلوگیری از افزایش آلودگی های زیست محیطی عنوان کرد و گفت: نظارت ها در سال جاری با جدیت بیشتری دنبال می شود.
نظر شما