ستار هدایتخواه در گفتوگو با خبرنگار مهردر مورد نخستین جشنواره بیداری گفت: همه ملت ها با وجود تفاوتهای مختلف زبانی٬ نژادی٬ جغرافیایی و مذهبی یک زبان مشترک دارند که زبان هنر و فطری انسان هاست و به همین جهت میتواند از حیث گستردگی٬ اثرگذاری و ماندگاری قابل توجه باشد.
وی با بیان اینکه زبان هنر بینالمللی است٬ اضافه کرد: هنر در رساندن پیامی که جنبه انسانی و بینالمللی دارد٬ اثرگذاری و ماندگاری مضاعف دارد و بنابراین استفاده از این زبان برای طرح پیامهایی که مورد نیاز رشد و تعالی انسان ها در سطح جهان است، ضرورت دارد.
عضو کمیسیون فرهنگی با ارزشمند توصیف کردن اقدام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در راهاندازی جشنواره بیداری افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بنابر وظیفه و رسالتی خود مبنی بر رساندن پیامهای انسانی و الهی به انسان ها٬ اقدام به راهاندازی جشنواره بیداری کرده است و ما نیز این حرکت را ابتکاری خوب و ارزشمند میدانیم.
وی درباره انتظار از جشنواره بیداری توضیح داد: هدف اصلی آن است که جنبههای گوناگون این بیداری مردمی در جشنواره مورد بررسی قرار گیرد؛ ضمن آنکه در تبادل نظر با هنرمندان و اندیشمندان و استفاده از تجربیات ملت های مختلف برای تعمیق و توسعه این بیداری استفاده شود.
هدایتخواه اضافه کرد: باید آسیب ها و خطراتی که بیداری اسلامی و بیداری جهانی را تهدید میکند، شناسایی وبرای آن چاره اندیشی شود تا پیام اصلی این بیداری نهادینه شود و به گوش ملت های دیگر نیز برسد.
وی با اعلام حمایت کمیسیون فرهنگی از چنین جشنوارههایی توضیح داد: کمیسیون فرهنگی با توجه به رسالت خود از این گونه جشنوارهها حمایت خواهد کرد زیرا اعتقاد داریم نهادهای فرهنگی ما در شرایط کنونی باید زمانشناس باشند.
این نماینده مردم در مجلس گفت: نهادهای فرهنگی باید فرصتی را که اکنون در سطح منطقه و بینالمللی فراهم شده٬ غنیمت بشمارند و از این فرصت برای ابلاغ پیامهای الهی و دیدگاههای ملت ایران در قالب جشنوارهها و با ابزار هنر استفاده کنند.
جایزه جهانی بیداری در سه رشته پوستر، عکس و کاریکاتور با شعار «بیداری،حقیقت دنیای امروز، نویدبخش فردای نیک» اردیبهشتماه سال 91 از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار میشود.
موضوع این جشنواره «خیزش ملل جهان برای عدالت» ، «پایداری در برابر سلطه»، «مبارزه با استبداد»، «بیداری اسلامی در جهان معاصر» و «والاستریت ۹۹=۱» اعلام شده است.
جوایز در هر رشته شامل جایزه بزرگ و ۵ اثر برگزیده است که جایزه بزرگ شامل تندیس زرین، لوح افتخار و مبلغ ۱۰ هزار یورو است و به پنج اثر برگزیده درهر رشته نیز لوح تقدیر به همراه ۲۵۰۰ یورو اهدا میشود.
جشنواره جهانی بیداری به ریاست علی عسگری است و محمدحسین نیرومند نیز ریاست شورای سیاستگذاری را بر عهده دارد. همچنین در شورای سیاستگذاری نیز علی عسگری، محمدحسین نیرومند، مسعود شجاعی طباطبایی، محمدمهدی رحیمیان، مهدی توکلیان و امیر عبدالحسینی حضور دارند.
نظر شما