پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۰۲

اسماعیلی:

هیئت های حراست از انتخابات نظارت کافی بر روند اجرای انتخابات در استان اصفهان دارند

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: هیئت های حراست از انتخابات نظارت کافی بر روند اجرای انتخابات در مرحله دوم در استان اصفهان دارند، به محض اینکه کمترین مشکلی پیش آید، در کمترین زمان تصمیم لازم اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی صبح جمعه در جمع خبرنگاران امروز در مرحله دوم نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مردم با حضور گسترده در 655 شعبه اخذ رای در شهرستان اصفهان، 118 شعبه در لنجان و 62 شعبه در سمیرم بار دیگر توطئه‌های نظام اسلامی را خنثی کنند، اظهار داشت: در این مرحله انتخابات شش نامزد در سه حوزه انتخابیه استان اصفهان با یکدیگر رقابت می‌کنند که در نهایت سه نفر به مجلس راه پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در این دوره از انتخابات بیش از 6 هزار نفر نمایندگان هیئت نظارت بر انتخابات استان اصفهان در حوزه انتخابیه شهرستان‌های اصفهان، لنجان و سمیرم بر حسن اجرای انتخابات نظارت می‌کنند، افزود: 4 هزار ناظر در اصفهان، 500 ناظر در سمیرم و 700 نفر در لنجان بر انتخابات مرحله دوم مجلس در استان اصفهان نظارت می‌کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: علاوه بر ناظران انتخابات 900 بازرس و سربازرس نیز در این سه حوزه انتخابیه در استان اصفهان وظیفه پاسداری و حراست از آرا مردم را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد:هیئت مراقبت از انتخابات نظارت کافی بر روند اجرای انتخابات در مرحله دوم دارند، به محض اینکه کمترین مشکلی پیش آید، در کمترین زمان تصمیم لازم اتخاذ می‌شود.

کد خبر 1592853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha