به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدپور ظهر شنبه در مراسم گرامیداشت روز ماما که در سالن شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد اظهار داشت: روز ماما روز کسانی است که اولین اشکها و لبخندها را به نظاره می نشینند و با دستان پرمحبت خود عشق را در تجلی گاه آفرینش برای اولین بار به نمایش می گذارند.
وی در اهمیت نقش ماما گفت: حساسیت کار یک ماما وقتی بیشتر حس می شود که به عنوان پدر و یا مادر منتظر تولد نوزادمان هستیم.
وی خطاب به ماماهای حاضر در جلسه گفت: نقش شما از دوران قبل از ازدواج شروع می شود و در دوران قبل از بارداری، زایمان و شیردهی و در دوران پیری ادامه می یابد.
محمدپور بیان داشت: زن مهمترین عنصر در خانواده و جامعه است و ماما سلامت یک چنین شخصی را تضمین می کند.
وی با اشاره به فعالیتهای حوزه آموزشی دانشگاه در رشته مامایی تصریح کرد: در حوزه آموزشی دانشگاه، مامایی از سطح سنتی ارتقا پیدا کرده و امروز عمدتا دانشجویان این رشته در سطح کارشناسی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
محمدپور بیان داشت: در سال 1372 برای اولین بار این دانشگاه در مقطع کاردانی رشته مامایی و در سال 1385 برای اولین بار در این رشته مقطع کارشناسی دانشجو پذیرفت.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد 590 نفر در رشته مامایی دانش آموخته و دانشجو دارد که 470 نفر در این رشته دانش آموخته و 120 نفر دانشجوی در حال تحصیل دارد.
وی تصریح کرد: اولین ثبت اختراع دانشجویی دانشگاه گناباد از سمت دانشجویان مامایی بوده است.
وی گفت: در گروه مامایی این دانشگاه که شاید در منطقه کمتر به این مرحله رسیده باشند 3 نفر در حال تحصیل در مرحله دکترای تخصصی هستند.
محمدپور بیان داشت: مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه به محض بازگشت نیروهای دکترای تخصصی راه اندازی و مهیا خواهد شد.
نظر شما