پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۴۰

هاشمی:

احداث 2800 سالن ورزشی در مدارس کشور آغاز شده است

احداث 2800 سالن ورزشی در مدارس کشور آغاز شده است

زنجان -خبرگزاری مهر: معاون سلامت و ورزش وزیر آموزش و پرورش کشور، از احداث چهار هزار و 400 سالن ورزشی در مدارس سراسر کشور خبر داد و گفت: تاکنون اجرای دو هزار و 800 فضای ورزشی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران، رویکرد جدید آموزش و پرورش در سال جدید را در عرصه ورزش یاد کرد و افزود: در این راستا ورزش صحبگاهی روزخانه ای در مدارس سرتاسر کشوراجرا خواهد شد.

وی، اظهار داشت: به دلیل کمبود سرانه ورزشی احداث سالن و فضاهای آموزشی در حوزه آموزش و پرورش بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، گفت: احداث سالن های ورزشی به چرخه ورزش دانش آموزی کمک می کند و در توسعه سلامت دانش آموزان بسیار مهم است.

هاشمی ، تاکید کرد: در سال جاری تحول چشمگیری در حوزه ورزش دانش آموزان اتقاق خواهد افتاد و 12 میلیون دانش آموز تحت پوشش این برنامه ها خواهند بود.

وی، به مدارس فوتبال اشاره کرد و افزود: 600 مدرسه تخصصی ورزشی فوتبال در 9 رشته در 600 مدرسه سامان دهی شده که در سال جاری  حداقل در هر استان سه مدرسه فوتبال راه اندازی خواهد شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، گفت: در سال جاری یک هزار مدرسه تخصصی ورزش در مناطق مختلف کشور ایجاد می شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، در ادامه یادآور شد: رویکرد سازمان بیشتر به سمت ورزش های مادر و پایه همچون شنا ، دو میدانی و ژیمیناستیک است و در سال جاری برای یکصد مدرسه تخصصی این ورزش ها پیش بینی شده است.

هاشمی، افزود: اعتبارات برای احداث سالن های ورزشی و استخرهای شنا 120 میلیارد تومان است.

وی، گفت: در سال جاری هیچ گونه جذب معلم ورزشی و بهداشت در سازمان آموزش و پرورش وجود ندارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، افزود: سازمان آموزش و پرورش 800 طرح ماندگار دارد.

کد خبر 1596524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha